Onsdag den 24. marts

af Anna Skyggebjerg den 24. marts 2010

1

Hele vinteren har et tørrestativ stået i nabohaven og set forkomment ud. Men i dag hang der pludselig et lysegrønt lagen og et blomstret dynebetræk og blafrede på det.  Og tørrestativet drejede rundt om sig selv af ren og skær glæde.

2

Og der kom mere forårsbebudelse: På Amager, lige der hvor Annamette Fuhrmann bor, kan man om foråret opleve flyvende Zen. Det er stære i tusindvis, der opfører formationsflyve-show  inden de slår sig ned i sivene for at sove. Nu er de kommet, stærene. Og derfor har hele min familie været på besøg hos Annamette for at se det.  Jeg rummer ikke poetiske gloser, der kan beskrive, hvor fascinerende og Zen-fyldt et syn, det er, når tusindvis af stære udgør én stor organisk og konstant skiftende form på himlen. Men tro mig, det var zensationelt!

Det ser lidt sådan her ud. Bare bedre – for hos Annamtte er det  Københavns tårne, der er i baggrunden.

3

Nu er vi hjemme. Børnene er puttet. Tiden er min. Den eneste forstyrrelse, når jeg sætter mig til at blogge, er en spindende Zen-buddhistisk pelspølse.  Jeg trækker vejret i bund og takker for ornlig nice onsdag.

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Louise Klinge Nielsen 26. marts 2010 kl. 10:24

Kan man se de skønne stære hele foråret og sommeren, eller trækker de mon hen et andet sted? Er det lige omkring solnedgang? Jeg vil så gerne se det zensationelle med min kære familie? Hvis du kan svare på disse tekniske spørgsmål, så tak – hvis ikke, så tak alligevel for din dejlige blog.

Annamette 26. marts 2010 kl. 13:06

Hej Louise. Det er på Amager det foregår. Tag metroen og stå af ved DR byen st. Gå herefter ned langs Amager Blvd. mod Bella Center og stil jer tilrette et sted mellem DR. byen st. og Sundby st.

Stæreshowet starter ca 18.10 eller 18.20 og varer til ca. 18.45.

Nyd det, der var endnu flere i går.

Skriv en kommentar