Onsdag den 25. marts

af Anna Skyggebjerg den 25. marts 2015

Apropos det seneste blogindlæg om bibliotekslån…. Jeg tror, der er gode nyheder, for Kærlig hilsen Anna har fået den fineste lektørudtalelse  - og det er den, bibliotekerne skeler til, når de skal beslutte, hvad der skal indkøbes til hylderne:

“… en meget fin og velskrevet guidebog, der giver sine læsere trøst, forståelse og støtte med sin lavmælte, indtrængende stil. Det er empati og medfølelse, der præger bogens kapitler. [...] Anbefales varmt.”

Som supplement til den meget følsomme beskrivelse af bogen iler jeg med at fortælle, at en af damerne hos min yndlingsboghandel på Godthåbsvej, i går fortalte mig, at det går godt med at sælge Kærlig hilsen Anna til kunder, som kommer ind og kigger, men ikke har besluttet, hvad de skal købe. Hun sørger altid for at sige til kunderne, “Selvom forfatteren ser sart ud, så er hun det altså ikke. Hun er god til at bande!” Jeg tror faktisk, hun har fat i noget, der… For hvem gider at læse gode råd fra én, som ser ud som om, hun er en sart blomst, som rødmer, når nogen bander eller slår sig på livet på den måde, hvor det bare ikke rækker at sige træls, ærgerlig  og be’ om ?

 

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Tania 25. marts 2015 kl. 17:23

Jeg er sikker på at du er god til at bande

Tania 25. marts 2015 kl. 17:28

Hov, kun starten af min besked kom med. Prøver lige igen.
Jeg er også sikker på at du er stærk, stærk nok til at klare al den skønne omtale af din bog og bare nyde det og være i det. Hvor er det dejligt for dig.
Zenlig hilsen
Tania

tina nymann 25. marts 2015 kl. 19:38

Flot:-)

Anna Skyggebjerg 25. marts 2015 kl. 20:54

Tak, Tania og Tin!!

(Tina, long time no see! Tilbage i Botswana?)

Skriv en kommentar