Onsdag den 26. september

af Anna Skyggebjerg den 26. september 2012

Jeg har fået et kort. Et fint håndskrevet kort med tak for, at jeg har doneret penge til Pema Chödröns arbejde. Det var ikke mange penge, overhovedet, men en kvinde i organisationen  - Marge Rodgers, hedder hun – har alligevel tænkt, at hun ville bruge tid på at skrive tak og sende kortet til Danmark. Jeg synes, jeg har modtaget langt mere, end jeg har givet. Sådan som det i reglen er, når man giver væk.

Dagens opfordring er derfor: Giv! (Penge eller et kort eller en portion kødsovs til en, som trænger til ikke selv at skulle lave middag…)

Og dagens citat er af Eleanor Roosevelt: Since you get more joy out of giving joy to others, you should put a good deal of thought into the happiness that you are able to give. 

 

Skriv en kommentar