Onsdag den 28. juli – Dag 1 efter ferien

af Anna Skyggebjerg den 28. juli 2010

Kære du,

Tak fordi du har holdt ved bloggen på trods af ferie-pausen!

I går kom jeg hjem fra Mauritius.  Vi kørte i taxa fra lufthavnen. Radioen var tændt. Og dette var den nyhed, der blev bragt: Der er kommet nye regler for hønsehold i Rudersdal Kommune.

Kender du lysten til at stikke fingrene i ørerne og råbe la-la-la-la-la-la-la ?  Det var sådan jeg havde det: Jeg var ikke parat til at komme så hurtigt tilbage til hverdagen efter to zen-fyldte uger på en tropeø.  Jeg ville blive i mit paradisiske parallel-univers, hvor regler for hønsehold ikke kommer på tale.  Overhovedet.

Derfor er mit blogindlæg i dag simpelthen “Hele 3 billeder” fra der, hvor jeg insisterer på mentalt fortsat at befinde mig. (Og så undskylder jeg overfor læsere fra Rudersdal Kommune: Det er ikke personligt ment!)

1

2

3


{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Losarinas mor 29. juli 2010 kl. 08:13

Hi hi- velkommen hjem til lille Danmark :-)

Liselotte 29. juli 2010 kl. 09:05

Ja tingene kommer godt nok lidt i perspektiv, når man vender snuden væk fra de vante enge. Vi talte netop om det i går, fordi vi jo er laaaangt væk hjemmefra og oplever en helt anden kultur, end vi er vant til. Og det er godt!

Vi er så vant til, at uret styrer os, og at kl. 9 er kl. 9 og ikke 9.05! Og så er det sundt at prøve den etiopiske tidsregning. Det nytter jo ikke noget at blive tvær og muggen, så man kan lige så godt vænne sig til, at det er sådan, det er. Og hvis bare den danske gæstfrihed var halvt så stor som den gæstfrihed, kærlighed, åbenhed og hjælpsomhed vi møder hernede …

Jeg tror, at verden bliver et bedre sted, hvis vi alle sammen lader nogle af de mange fremmede indtryk blive en del af os, når vi kommer hjem. Rummelighed er en fantastisk ting! ;-)

Og velkommen hjem!

Skriv en kommentar