Onsdag den 7. november

af Anna Skyggebjerg den 7. november 2012

Nogen har fundet min blog og min adresse og disse nogen har sendt mig en pakke med posten. Med skumfiduser og chokolade på pind til at dyppe i varm mælk. Det ser man sgutte hver dag her på matriklen! 

Her er beviset:

Det viser sig at pakken er fra Norwegian, flyselskabet. Som sammen med skumfiduser og chokolade også sender info om, at de kan flyve én til Geneve for 299 kroner. Hvor man kan leje bil og selv køre hen og stå på ski lige om hjørnet. I stedet for at køre hele vejen og være træt, når man kommer frem.

Alt det interesserer jeg mig egentlig ikke for, for jeg har aldrig stået på ski, selvom jeg er halvt norsk og vel burde have det i generne. Jeg tror heller aldrig, jeg kommer til det. Det er ligesom bare blevet for sent.  Men skumfiduser, varm chokolade og at flyve fremfor at køre  bil (hvilket jeg hader)… det interesserer jeg mig meget for. Og man kan vel også bare flyve til Geneve og blive der og  gå på café og spise schweizisk chokolade og gå helt almindelige ture på sine fødder rundt om Geneve søen.  Så bliver der også bedre plads på pisterne til de andre. 

Norwegian, næste gang sender I bare en billet med. Nu har I jo adressen. En forlænget weekend, måske?

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Rikke 7. november 2012 kl. 23:06

Hehe =)

Skriv en kommentar