Onsdag den 8. april

af Anna Skyggebjerg den 8. april 2015

Jeg er igang med at skrive oplæg til en aften om Kærlig hilsen Anna. Hvis nu, det var dig, som kom til sådan en aften…

hvad ville du så gerne høre om? Hvad synes du er spændende at høre, når du går til den slags arrangementer?

Jeg er vant til, at det er helt enkelt, hvad et foredrag skal handle om. Fordi jeg indtil nu har skrevet bøger, der handler om en enkelt ting, for eksempel at være introvert. Men Kærlig hilsen Anna er anderledes: Den handler om alle de ting, vi slår os på i livet. Og alt det gode, også. Så jeg er lidt i vildrede…. Hjælp søges!

PS: Det er et foredrag for læsere, som har Plusmedlemsskab hos Saxo. (Det finder sted 21. april om aftenen – og mere ved jeg faktisk ikke endnu.) Du får Plusmedlemsskab ved at købe en bog til Pluspris. Det kunne for eksempel være Kærlig hilsen Anna til kun 160 kroner. (Meen… man skal nu huske også at købe bøger hos den rigtige boghandler, hvor der er damer, som har læst alting og gør det til en fest at købe en bog!) 

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Bente 8. april 2015 kl. 20:01

Hvor er det spændende med en aften om din bog! Jeg gider godt at høre om empatimuskler; hvordan man kan træne dem, om hvordan din (erindrings-)pool ser ud – er der f.eks liggestole og håndklæder, svier det i øjnene (ja, det gætter jeg på, at det gør). Kunne aftenen kickstartes med et nyt brevkassespørgsmål eller mange spørgsmål? Jeg gider i det hele taget rigtig godt at høre mere om både bog og baggrund, for du er værd at lytte til, og det er en vidunderlig bog!

Dorte Peary 8. april 2015 kl. 21:21

Ville rigtigt gerne høre om, hvordan i alverden, du dog har fundet på at skrive en sådan type bog! Den er helt anderledes og mere følelsessønderflående end noget, jeg endnu har læst – og det er en del.
Og hvordan var det at skrive den, da først ideen kom?
Hvordan valgte du historierne?
Hvordan turde du?
Havde du en rød tråd?
Er der en rød tråd?

Det bringer mig til næste emne: Kan du strukturere og kategorisere din bog – og din viden – i kasser, der omhandler de mest almene problemer, vi mennesker har. Dem, der sikkert også ofte er mest simple, ordinære, angstprovokerende, skamfulde…osv.?

Overvejer seriøst at melde mig ind bare for at høre din historie – selv om jeg har købt bogen hos de søde damer på Godthåbsvej.

Anna Skyggebjerg 9. april 2015 kl. 16:36

Tak, Dorte og Bente! Både for pæne ord om bogen og for rigtig gode input.

Skriv en kommentar