Søndag den 19. juni

af Anna Skyggebjerg den 19. juni 2011

Jeg har tømt 128 flyttekasser siden i fredags. Min krop gør ondt over alt. Men indeni er der bobler af fryd over de nye rammer.  For eksempel disse “Hele 3 ting”:

1:

Mit helt eget Zen-fyldte hjørne af haven. Som blev tilgændeligt, da en af bloggens læsere så, at jeg gerne ville af med et legehus. Hun kom og fjernede det (og gjorde sine to børn glade) - og dermed gjorde hun plads til, at jeg kunne få en stor drøm opfyldt

Før:

Efter:

2:

Bænk og roser:

3:

En meget glad Jacob, som har fået et værelse med indbygget hule. Mens vi andre har kæmpet med de 128 kasser (og ikke været i super godt humør hele vejen gennem!) har han ligget derinde med sin kat, sin bog og en skål kammerjunkere:

{ 8 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Annamette 19. juni 2011 kl. 22:36

HAHAHAHAHA, digteren og hans kammerjunkere. Det er stort, han har fattet det ham Jacob. Jeg ser for mig at er bliver produceret noget i det rum.

pia 20. juni 2011 kl. 10:27

Hvor ser det altså bare fedt ud, Anna. Stort tillykke med det nye HJEM – og dit fine hjørne. Glæder mig til at læse de fine tanker, der kommer til at springe herfra.

Her glædes vi over Balders nye overgeneralisering (okay, ja, mor er nørdet sprogforsker) – som er ‘aaaaiiijjj’ (sagt med stigende intonation). Først troede vi, at han hele tiden sagde ‘nej’ – men næh-nej – den lille charmeur udviser begejstring over ALT. Han har simpelthen overgeneraliseret fænomenet begejstring – det kunne trætte sure voksne godt lære noget af, som Ofelia venligt hviskede mig efter mødet med én igår i en butik! I just love children.

Catharina 20. juni 2011 kl. 11:07

Der skal du nok blive glad for at bo.

Maria 20. juni 2011 kl. 19:06

Tillykke med jeres nye bolig – billederne emmer allerede af Zen. Skønt hjørne du har skabt dig :) )

Dorthe K 20. juni 2011 kl. 19:36

Dejligt hjørne! Håber du får mange mange mange øjeblikke af Zen der:-)

Tina 20. juni 2011 kl. 20:41

TILLYKKE med jeres nye hjem! Der er ikke noget som kan få kroppen til at værke mere end at pakke flyttekasser ud, men der er heller ikke noget så dejligt som at indrette (kan også gøres i mindre målestok fx i kalendre, punge og tasker :-) ). Må jeres nye hjem blive en god zenfyldt ramme for jer alle !!
Glæder mig til at læse om, hvordan zen kommer til udtryk i dit skønne hjørne og…i det hele taget!
Din blog er en stadig kilde til ro og “ned-gearing” her :-)

Tina 20. juni 2011 kl. 20:43

En lille reklame: Har lige set filmen Eat, Pray, Love med fantastiske Julia Roberts i hovedrollen. Bogen læste jeg efter inspiration fra dig. Den var skøn og det er filmen også!
…kom jeg lige til at tænke på ved at se dit zen-hjørne… Herfra sendes lys og lykke :-)

Rebekka Ahrnkiel 21. juni 2011 kl. 21:51

Og bloggens læser, som godt nok fik sin mand til at flytte legehuset, er meget lykkelig over, at hjørnet hos jer nu rummer ægte havezen. Det var en ren win-win situation.

Elise, jeg beundrer dit værelse. Udsigt til rustikke sten, det fineste tapet, blomster på bordet, du har god stil:)

Skriv en kommentar