Søndag den 21. juni

af Anna Skyggebjerg den 21. juni 2009

Jeg er begyndt at blogge for magasinet “Vi Forældre”. Første blogindlæg handler om hele 3 ting – men “with a twist”, nemlig om at forfalde til gamle uvaner og gøre hele tre ting på én gang. Stort set uden at trække vejret…

Du kan læse det på

www.viforaeldre.dk   – klik derefter på blog.

(Jeg ville selvfølgelig have lagt et link ind… Men jeg kan ikke finde ud af det. Linket bliver ikke aktivt, når jeg kopierer det ind i blogindlægget… Er der en, der kan forklare, hvordan jeg skal gøre?)

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Marina 22. juni 2009 kl. 06:55

Tja, jeg kender ikke dit system, men på både blogger, typepad og et tredie jeg blogger på men hvor jeg ikke kan huske systemet er det sådan at man sætter links ind via en særlig lille knap (lidt ligesom med billeder). Knappen ligner nogle af stederne en lille stump kæde. Vælg det ord du vil have som aktivt link (eks. vi forældre) fremhæv det, tryk på knappen, indsæt linket i den boks der er afsat til det og skriv eventuel tekst der skal vises i forbindelse med linket (hvis det er muligt, jeg kan ikke på den tredie blog hvis system jeg ikke kan huske), tryk ok og save og så er linket aktivt.

Lene 22. juni 2009 kl. 09:20

Hej Anna,
Jeg kender ikke wordpress indefra, men nogle gange hjælper det hvis man skriver http:// foran. Måske …?
Kh Lene

Skriv en kommentar