Søndag den 26. december

af Anna Skyggebjerg den 26. december 2010

Kære alle,

Det blev en dejlig juleaften. Jeg huskede at trække vejret. I hvert fald det meste af tiden. Og nogle gange faktisk i bund, så jeg kunne mærke, at der er et roligt center i mig. Og med stor forsigtighed lykedes det mig, at undgå at falde i andefedtet på køkkengulvet.

I dag har vi lavet en struktur for den sidste uge med juleferie. Vi har alle sammen noget, vi gerne vil, og noget, vi skal, som vi måske ikke så gerne vil.  Når vi laver en struktur, sker der følgende:

1) Vi sikrer, at der bliver tid til det, vi gerne vil:  Stå på skøjter, gå på Zoologisk Museum, læse bog for Jacob, stå stille samtidigt.

2) Vi sikrer, at det, vi skal, men ikke så gerne vil, bliver gjort. I små bidder ad gangen, på bestemte tidspunkter. Så det ikke kommer til at flyde ud over det hele som en konstant stresser: Fysikrapport, problemregning, køkkengulv…

Jeg ved godt, at der er mange, der synes, vi er for meget. Men for os, giver strukturen frihed – og Zen.

En af de vigtige ting for mig er, at der er gjort plads til, at jeg kan skrive, mens de andre er på ekskursioner eller sover. Til gengæld holder jeg blogpause til nytårsaften.

Vi ses på årets sidste dag!

PS: Jeg bad blomsterhandleren om at lave en krans til døren, der var “over the top”. Det fik jeg! Jeg tager mig selv i at gå ud på trappen bare for at se den. Naboens ellers ret pæne krans er kommet til at ligne en servietring….

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

maria 26. december 2010 kl. 22:57

Din krans er fantastisk!!!
Rigtig GLÆDELIG JUL!

Ulla 27. december 2010 kl. 14:07

Rigtig flot krans – så må naboen leve med sin servietring:-)

Skriv en kommentar