Søndag den 31. maj

af Anna Skyggebjerg den 31. maj 2009

Den første, som vågnede i morges, var Jacob. Da var klokken 11.16…. Og tro mig, jeg sender medlidende tanker til de mødre, hvis børn står op, mens det efter min overbevisning stadig er nat! Ved morgenmaden spurgte jeg Jacob, hvad han havde lyst til at lave i dag, og svaret var. “Jeg vil bare gerne være sammen med min familie og lave Zen-ting”.  Så det gjorde vi:

1

Jacob og jeg flyttede karnaplæsningen ned i haven.

lc3a6se-for-jacob

2

Så var der vandkamp (og Jacob måtte ud af nattøjet, hvilket ellers er imod nattøjsdages princip):

vandkamp

3

Hele 3 positioner…

Da børnene gik op for at skylle græsset af, fik jeg haven for mig selv og overgav mig til te og Stephen King. Når jeg løftede blikket fra bogen, var dette udsigten:

lc3a6se-udsigt

Senere lagde jeg bogen fra mig og lå og kiggede op i træet:

trc3a6top

Og til sidst var det tid til en lur. Fra den position var dette udsigten:

soveudsigt

Sikken en herlig, doven søndag! Mae West har ret: Too much of a good thing can be wonderful!

Fortsat god pinse til alle!

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Anne Mette Toft 2. juni 2009 kl. 22:08

Sikke nogle skønne billeder. Sjovt med billeddokumentationen :)

Måske du skulle opfinde et pande-kamera… a la en minegraver pande-lampe. Du kunne målrette markedsføringen til bloggere & twittere, der ønsker, at deres følgere skal få det hele med. Der ligger en guldgrube Im sure! :)

Skriv en kommentar