Søndag den 16. maj

af Anna Skyggebjerg den 16. maj 2010

“Hele 3 ting”, der har gjort i dag særlig:

1

At endelig igen være sammen med børnene, der har været på ferie siden i torsdags. Ornlig lang tid, synes jeg. Men for Jacob havde det været en fest:

“Jeg kommer aldrig til at glemme, hvordan det var at sidde i det lille hus på græsplænen sammen med min bedste ven, mærke solen varme på min kind og høre fuglene fløjte.”

Hov-hov, rolig nu! Du er jo min lille dreng. Jeg har da ikke givet dig lov til at blive så stor!

2

Og det samme gælder for dig, Elise: Hov-hov, rolig nu! Det er skam hyggeligt nok at se “Sex and the City” med dig, men det er da meningen, du skal svare “Nej”, når jeg siger, “Du ved ikke, hvad en vibrator er, vel?”

3

Jeg tror, det er godt, at jeg holder af at sidde ved mit skrivebord og kigge ud på en træ, hvor 8 duer holder søndagsbrunch. For jeg har store børn, der behøver mig mindre, end jeg behøver dem…

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Julie 16. maj 2010 kl. 22:03

Din udsigt er simpelthen så vidunderlig! Er lidt misundelig, men da misundelse er en grim ting, vil jeg glæde mig på dine vegne over at bo sådan et fantastisk sted i stedet. Og glæde mig over, at jeg også bor dejligt :-)

http://wwwkrlighedsagdelosarinasmor.blogspot.com/ 17. maj 2010 kl. 07:27

Ja- det er godt at have en udsigt og store børn :-)

Fru Z 17. maj 2010 kl. 07:58

Det gode ved store børn er, at lige når man er begyndt at vænne sig til, at de kan klare sig uden dig, så vender de tilbage. Igen og igen. Og oftere vil du opleve, at de kan noget som du ikke kan, og er du heldig, så deler de sørme ud af det.
Jeg har netop siddet og lavet projekt i 4 dage, og fået stor hjælp fra begge mine kloge, store drenge. ♥

Skriv en kommentar