Søndag den 19. maj

af Anna Skyggebjerg den 19. maj 2013

Man kan muligvis ikke se, at det drypper fra syrenen i haven, men det gør det. Og det passer mig perfekt. For jeg skal sidde indendøre hele pinsen og skrive på et foredrag…

Spørg mig ikke, hvorfor jeg har sagt ja til at holde foredrag om Introvert. Endda helt gratis. Og muligvis for rigtigt mange mennesker. Det er jo ikke bare noget, jeg skriver, at jeg er introvert. Jeg ER introvert. Så at holde foredrag er i den grad uden for min comfortzone og kræver massiv forberedelse, luft indlagt i kalenderen både dagen før og dagen efter. Og muligvis stærk migrænemedicin dagen efter foredraget. 

Men jeg har altså sagt ja. Og jeg er i fuld gang med at forberede mig – og at plage min ægtefælle med det sædvanlige  jeg-skulle-aldrig-have-gjort-det.

Om jeg hellere ville have været ekstrovert? Nej, jeg er glad for at være introvert. Det er en af mine største styrker og kilder til glæde i mit liv. Om jeg godt kunne tænke mig, at befinde mig lidt mere ind mod midten af spektret introvert-ekstrovert? Ja, faktisk. For så ville nogle af de ting, som er sværest for mig, nok være lidt nemmere.

Der er i øvrigt et ord for sådan en heldig kartoffel, der ligger lige midt i spektret og har lige god adgang til sine ekstroverte og introverte træk: En ambivert.

Hvis du vil høre resultatet af anstrengelserne, kan du købe billet til foredraget her  (Spørg du mig i dag, så: Lad være med at komme. Jeg har absolut ingenting på hjerte!)

PS: De regndryppende syrener

{ 8 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Inge 20. maj 2013 kl. 08:40

Øv, den dag kan jeg ikke, det ville jeg ellers gerne have oplevet! Så ville jeg sidde dér i salen og holde dig åndeligt i hånden og sende masser af positive “du gør det helt fint” vibrationer din vej. For det er jeg sikker på at du vil gøre. Hvordan kan du gøre andet, når du har noget på hjerte? Held og lykke, Anna!

Anna Skyggebjerg 20. maj 2013 kl. 10:43

TAK, Inge!

Nicoline 20. maj 2013 kl. 11:24

Anna, jeg elsker dig fordi du siger de her ting højt! Jeg har længe bearbejdet mig selv for at synes det er ok at have det som du beskriver, f.eks. med større formelle sammenkomster og med ikke altid lige at vide hvad man skal sige, når der forventes et begavet svar med det samme. Tænk at det skal være så svært at synes at man er ok! Din bog og din blog hjælper mig endnu et stykke vej, det er jeg taknemmelig for!
Og selvfølgelig bliver det et fantastisk foredrag, du kommer jo velforberedt!
Kh. Nicoline

Sofie 20. maj 2013 kl. 21:43

Kære Anna

Super interessant foredrag… jeg er sikker på, at det bliver spændende. Jeg opdagede det desværre alt for sent, og der er nu udsolgt. Jeg håber, at du holder et foredrag om emnet en anden gang.

Tak for spændende læsning.

Sofie

Anna Skyggebjerg 20. maj 2013 kl. 23:05

Er der udsolgt?! Åh nej, jeg havde håbet, det ville blive aflyst pga manglende tilmeldinger….

Inge 21. maj 2013 kl. 16:30

Ja, kender godt den tanke… at blive reddet af skæbnen…

Bettina 22. maj 2013 kl. 14:17

Vi møder talstærkt op fra Greve:
1 HSP’er, 1 ambivert og 1 stærkt extrovert – og vi skal nok være søde ved dig og grine og klappe de rigtige steder!
Og husk at pauser i talestrømmen ikke er et tegn på usikkerhed, men at du bare lige tænker dig om. Vi glæder os :O)

Anna Skyggebjerg 22. maj 2013 kl. 18:07

Jeg har godt nok nogle søde læsere! Tak til jer alle!
Og til den ekstroverte fra Greve: Særligt tak til dig, fordi du gider troppe op.

Skriv en kommentar