Søndag den 24. august

af Anna Skyggebjerg den 24. august 2014

Hvad jeg har med Signes pizza at gøre…

Signe har sendt mig et billede af en pizza. Her er den:

Signe har læst min bog Super Mor. Smutveje for enlige mødre – og andre seje kvinder, der vil have en nemmere hverdag. I Super Mor står der en hel del om at lære at springe over, hvor gærdet er lavest, og at være stolt af det. For det er ikke dovenskab. Det er ansvarligt moderskab at gøre det let for sig selv i de travleste år, så der bliver mindre stress og mere overskud til det vigtigste: At være sammen med børnene. Der er mange smutveje i den bog. Nogle handler om indkøb og madlavning. Andre handler om ikke nødvendigvis at behøve medbringe en øko grøntsagsquiche til buffet i børnehaven. Og det var det, Signe huskede:

“Mit bidrag til årets buffet var en familiepizza fra den lokale pizza biks, som jeg skar ud i mange, små stykker og satte små, pink flag i (fra Tiger butikken).

Behøver jeg nævne, at den mest ofte kommentar fra de andre forældre var, “Oj, det var en god idé!”

Bordet var fyldt af retter – fra lakseroulade over steg med kartofler til pastasalater, gryderetter og hjemmebag i lange baner. Pizzaen var et hit hos børnene og hurtigt udsolgt.

Tak til dig, fordi jeg nu ligger på min sofa med dejlig god samvittighed over at være smart og en super mor.”

SELV  TAK, SIGNE!! 

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Nina 25. august 2014 kl. 00:14

Jeg har lige præcist genlæst min “Super mor” i går og i dag – jeg tror det er 4. gang jeg læser den. Den er så god Anna! Hver gang jeg læser den tager jeg et nyt fif til mig og finder trøst i at læse andre alene-mødres beretninger. Jeg har ikke helt lært det endnu, det der med at sænke barren, at sige nej osv, men jeg bliver bedre. Meldte mig f.eks. IKKE til forældrerådet den anden dag til første forældremøde på min søns skole, selv om jeg havde lyst, så jeg var meget stolt af mig selv :-)

Mvh Nina – fuldtids-alenemor til verdens bedste 2- og 5-årige.

Signe Fjord 25. august 2014 kl. 08:00

Tak Anna -
Din supermor bog er så fantastisk – og ja den kan læses igen og igen og igen. Faktisk bør alle mødre læse den. Måske fædre også…
Tak fordi min pizza historie kom på din blog – hvilken ære :-) og havde det ikke været for din bog ville jeg have slidt mig selv op med at lave “spelt rigtige” retter til børnehavens fester. No more!!!
KH Signe

Skriv en kommentar