Til kamp, mine damer!

af Anna Skyggebjerg den 17. november 2011

I dag – i noget nær sidste øjeblik – finder jeg ud af, at  ”Hele 3 ting” er én af kun fire blogs, der er nomineret til titlen som Danmarks Bedste Blog.

Vinderen kåres i slutningen af denne uge. Man  kan deltage i afstemningen lige her . Og lad mig bare sige det sådan, at jeg har brug for al den hjælp, jeg kan få. Jeg ligger på en SUVÆREN sidsteplads med kun en enkelt stemme. Man skal da også gøre alting selv….

Så please: Hvis ikke jeg fuldkommen skal tabe terræn i forhold til Bitterfissen og Peter Piskebens Barfodsblog – STEM!!!

 

{ 5 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Louise T. 17. november 2011 kl. 11:09

Har stemt. PÅ DIG :-)

Dorthe K 17. november 2011 kl. 12:54

Jamen, stemme nummer 25 er nu lagt.. Og du ligger på andenpladsen!
Hvis ikke Zen skulle være en god grund til at vinde, så ved jeg da næsten ikke:-)

Camilla 17. november 2011 kl. 13:36

Sådan! :-)
Men husk, at man også kan stemme her:
http://www.facebook.com/MOJOkommunikation?sk=wall

Monica 17. november 2011 kl. 14:36

Hej Anna. Tak for din opmærksomhed omkring den konkurrence, Lisbeth og jeg afvikler. Afstemningerne på Facebook vil vi bruge som et fingerpeg på, hvilke blogs vores læsere bedst kan lide. Men det er Lisbeth og jeg der suverænt udpeger vinderen ud fra en række kriterier, som vi offentliggør sammen med vinderen. Så … du er stadig med i opløbet ;-)

Peter Henriksen 18. november 2011 kl. 20:45

Hej Anne

Dejligt med en positiv blog – din er da lige til at blive i godt humør af!

Min forfængelighed forbyder mig desværre at stemme på andre end mig selv – ellers havde du også fået min!

Kærlig hilsen

Peter :-)
Piskeben

Skriv en kommentar