Tirsdag den 11. maj

af Anna Skyggebjerg den 11. maj 2010

Man skal passe på, hvad man beder om, for man risikerer at få det. For eksempel 22 timers søvn, som jeg bad om forleden… Nu har jeg fået halsbetændelse, er på penicillin og har sovet i sådan omtrent 22 timer.

Altså hallo, du der, det var jo ikke sådan ment!

Udover penicillinen må jeg tage min egen medicin. Den, jeg har talt så meget om: At det er på de hårde dage, det er aller vigtigst at bevare fokus på det, der er at være taknemmelig for. Derfor:

1

Jeg er taknemmelig for synet af Jacob, da han kom op ad vejen efter for første gang selv at være gået hjem fra den nye klub (fordi jeg jo ikke kunne hente ham). Alle de tigre og farlige biler, jeg havde nået at forestille mig, inden han kom vinkende lige der…

2

Synet fra mit nye køkkenbordsværelse, hvor jeg her til aften har siddet og hængt. Hvide blomster og skumringshimmel:

3

Min nødhjælpskasse, hvor jeg for nyligt lagde en lille dåse af disse her. Så fine og perfekte til i aften, hvor jeg har lidt ondt af mig selv og samtidigt mange kalorier at indhente, da jeg ikke kunne få noget gennem halsen før for et par timer siden:

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Randi 11. maj 2010 kl. 22:06

Rigtig god bedring !

Margith 12. maj 2010 kl. 06:31

Hej Anna!
Håber du har det lidt bedre idag.
Kh.

Lea 12. maj 2010 kl. 08:26

Hvor surt for dig – jeg håber, at kagerne hjalp lidt! Rigtig god bedring :-)

Julie 12. maj 2010 kl. 10:10

God bedring herfra! Jeg har også noget på vej i halsen, så vil benytte lejligheden til at fylde min nødhjælpskasse op med flere glædesfyldte sager, til hvis de dårlige tider rammer om lidt…

Skriv en kommentar