Tirsdag den 19. maj

af Anna Skyggebjerg den 19. maj 2015

Dette elendige snaphot vidner om, at Jacob og jeg her til aften har haft vores debut som lyttere i en radiobiograf. Jeg er høj af begejstring!

Det er København Radiobiograf, der arrangerer lytninger, hvor – i aften –  105 mennesker fyldte Glorias sal. Vi lyttede til en canadisk radio-guru, Jonathan Goldstein, som selv var til stede og introducerede 6 små fortællinger, som han har lavet til sit radioprogram, Wire Tap. Efter introduktionen blev lyset slukket – og så sad vi ellers der i mørket og hørte historier. For eksempel historien om, da han og to venner så på en statue af stifteren af mormonkirken, som den ene af vennerne mente var rigeligt præget af…. well, man kunne sige en meget fan-venlig buks. Den historie kan du høre her. Den er den første i programmet. Men de fleste af historierne handlede om ensomhed og tilværelsens absurditet. Det var sjovt og klogt og rørende. Og det var skønt at opleve det med Jacob, som var den suverænt yngste lytter. Vi har allerede aftalt, at vi skal afsted igen, hvis vi kan sikre os billetter (der er rift om dem, nemlig). 

Og så har jeg pakket bøger idag. Du kan stadig købe Kærlig hilsen Anna, signeret og sendt til dig direkte fra mit repos. Klik her.

Skriv en kommentar