Tirsdag den 21. august

af Anna Skyggebjerg den 21. august 2012

Jacob og jeg har været i Tibetansk Buddhistisk Center for at høre munke chante lykkebringende bønner. Det hører man trods alt ikke hver dag, så…

Bagefter fortalte Lakha Lama om nødvendigheden af at være god ved sig selv, for at kunne være god ved andre. Om nødvendigheden af at vide, hvad der gør én glad. Det burde ikke være et nyt budskab for læsere af denne blog, men jeg har på fornemmelsen, at det godt kan tåle gentagelse. For er det ikke netop fordi vi glemmer at gøre godt for os selv, inden vi gør godt for vores børn, at vi fristes til at iklæde os martyriet og sige “You owe me”?

“You yourself, as much as anyone in the universe, deserve your love and affection.”

Buddha

PS: De der munke… De er i Danmark for at lave en sand-mandala. Det foregår i disse dage i Den Sorte Diamant i København. Fredag  eftermiddag bliver den destrueret. Jeg så den i dag og tager afsted igen i morgen og på fredag.  Hvis du bor i København, så læse her.

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Pia Thomsen 22. august 2012 kl. 09:12

Jeg tager også derind med Ofelia – måske er vi heldige og ses ;-)

Tina 23. august 2012 kl. 12:48

Hvor ville jeg gerne have set det! Dog kan jeg ikke nå det, hverken i dag eller imorgen. Men det ser så flot ud og idéen om at minde os om alle tings forgængelighed er jo så fundamental – men svær for de fleste at acceptere. Lægger du mon et par fotos mere?

Skriv en kommentar