Tirsdag den 21. maj

af Anna Skyggebjerg den 21. maj 2013

Den måske vigtigste pointe i Introvert er denne her:

Det gode liv for en introvert i en ekstrovert verden handler om at finde den rette balance mellem på den ene side at tage hensyn til sin introverthed – og på den anden side at tage hensyn til vigtigheden af de arrangementer, der kræver, at  man tilsidesætter sin introverthed. 

Det er altså noget med at afveje hensyn, hver gang vi bliver bedt om at træde ud af vores comfortzone. For eksempel holde foredrag for 300 mennesker…

 

 

{ 5 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Annette 21. maj 2013 kl. 22:11

“I always pass on good advice. It is the only thing to do with it. It is never any good to oneself.” (Oscar Wilde)

Anna Skyggebjerg 21. maj 2013 kl. 22:13

So true, sir!

Kamilla 21. maj 2013 kl. 22:32

Phew.. jeg får næsten ondt i maven ved tanken om at stå foran 300 mennesker.. men sejt, at du gør det alligevel – det må være fordi du synes at dit budskab er så vigtigt, at det skal ud til flest mulige, selvom det er uden for din comfort-zone? Mon du også leger med en foredragstil, der giver plads til det introverte hos dig selv?
jeg tænker på tid til stilhed og til at tænke indad for tilhørerne og dermed kan give dig selv et lille pusterum.. ? Et videoklip eller stykke musik…

jeg kunne godt tænke mig at holde foredrag en dag – men er selv introvert – og bryder mig ikke om at være midtpunktet – og har brug for tænkepauser ellers siger jeg en masse vrøvl.. så tænker, at der må være en måde at holde foredrag på som giver mig de rette betingelser for at kunne have det godt i det.. (samtidig med, at jeg skal træde ud af comfort-zonen)

bare nogle tanker… pøj pøj! Det kommer til at gå godt!

Henriette 22. maj 2013 kl. 02:00

Take my advice
I don’t use it anyway

Haha hvor er du skøn :-)

Jeg er sikker på, at det nok skal blive et godt foredrag – du har jo noget på hjertet – ville ønske at jeg kunne være der :-)

Rigtig god fornøjelse, eller hvad det nu hedder, og tak for en super god bog :-)

God vind ud af komfortzonen, og tilbage igen
fra Henriette

Anna Skyggebjerg 22. maj 2013 kl. 18:03

Tak for jeres støtte!!!!

Skriv en kommentar