Tirsdag den 22. marts

af Anna Skyggebjerg den 22. marts 2011

Jeg bringer en rettelse! Jeg skrev i går, at jeg har “større børn”. Det var en fejl. Jeg har små børn endnu. Og det fryder mig inderligt, at jeg tog fejl:

1: Elise skulle have to venner på besøg, for de skulle lave lektier sammen til  i morgen. Hun spørger mig, “Må jeg gerne servere dem en hindbærsnitte?” 

Hvor nuttet er det lige? Af en 15-årig?

2: Jacob løber mig i møde, da jeg kommer hjem lidt efter ham. “Jeg har en overraskelse”, siger han, og gør to ting samtidigt: Åbner munden på vid gab og rækker en hånd med en mælketand frem. Senere bliver han stor igen, da han fremviser et imponerende resultat fra en dansk-test. Og da dagen slutter, bliver han igen lille: Han kan ikke falde i søvn, og jeg holder om ham og synger de samme to vuggeviser, som jeg sang, da han var…endnu mindre. Det sidste han siger, inden han falder i søvn, er “Mor!”

3: Dagens snapshot af en lille pige med kat

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

annamette 22. marts 2011 kl. 23:52

Og helt barnagtigt så ville jeg osse blogge.

Vibeke 23. marts 2011 kl. 00:24

Du sødeste – må jeg gerne servere dem en hindbærsnitte? Så bliver det ikke skønnere og enklere. Er også bare så lettet over, at vuggeviserne kan få lov at overleve selv hos (små)store børn.

Anna, det er så enkelt og ligetil, og alligevel har jeg brug for dig til at minde mig om det. Tak for påmindelserne om at se det skønne i det enkle.

Skriv en kommentar