Tirsdag den 22. oktober – Brevkassen

af Anna Skyggebjerg den 22. oktober 2013

Har du noget, du vil spørge om? 

Hvis du har du læst med på bloggen gennem de seneste uger, ved du, at jeg er igang med en ny bog, der har form som en brevkasse. Hvor du stiller spørgsmålene, og jeg svarer. Langt, personligt og – naturligvis –  hamrende klogt….

Det ser sådan her ud, når jeg svarer. Ifølge fabelagtige Maren Uthaug:

 

Hvad du kan spørge om

Kærlighed, skilsmisse, familie, børn, venskaber, sorg, sex, krop, køn. Livet og døden. Verden og omegn. Faktisk hvad som helst, der er vigtigt for dig. 

Hvordan du sender dit spørgsmål

Du sender spørgsmålet anonymt. Underskriv med fiktivt navn eller “På randen af vanvid” eller…

Du kan sende dit brev på flere måder:

1: Send det til mail@annaskyggebjerg.dk

2: Send det med kongelig post til Anna Skyggebjerg, Fuglebo 19, 2000 Frederiksberg

Hvordan jeg svarer

Jeg svarer dig privat. Dit spørgsmål og mit svar bliver fremover IKKE lagt på bloggen. Men vil indgå i bogen om… laang tid. 

Jeg lover det her: Jeg svarer, hvis jeg mener, jeg har noget at bidrage med. Jeg gør mig umage. Jeg tager dig alvorligt. Og mit udgangspunkt er altid empati (jeg har ingen intentioner om at misbruge nogens tillid ved at være nedgørende eller gøre mig klog og sjov på andres bekostning).

Jeg lover til gengæld ikke, at jeg svarer på alle spørgsmål. 

Du kan se eksempler på spørgsmål og svar lige her:

Hende, som ikke er forelsket i sin mand.

Hende, hvis mand er ved at forlade hende.

Hende, hvis mor er syg .

Hende, hvis søns far har valgt sønnen fra.

Jeg håber, du har lyst til at skrive (også, hvis du er en mand!).

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

M 24. oktober 2013 kl. 10:04

Hej Anna
Det har ikke rigtig noget med emnet at gøre, men nu skriver jeg det alligevel her. Hvis du nu en dag sidder og tænker “hvad i alverden skal jeg skrive et blogindlæg om?” så kunne jeg godt tænke mig, at du skrev noget om krop. Hvad tænker du om kroppen? Har du det godt i din? Har du altid haft det godt i den? Har du engang lavet en “da jeg besluttede, at jeg havde en god nok krop”? Hvordan så den mon ud?

Jeg skriver det, fordi jeg synes, der er krop alle vegne. I øjeblikket hænger der en perfekt nøgen kvinde på Kgs Nytorv metro og reklamerer for plastikkirurgi og jeg bliver påvirket af hende og alle af hendes slags, selvom jeg ikke vil det. Kan man slutte fred med sin krop, tror du? Og hvordan?

Nåmen, det kunne jeg bare rigtig godt tænke mig at høre dine tanker om en dag. Hvis du altså har nogen om det emne og har lyst til at dele, naturligvis. Jeg tror “bare”, at du også der, har noget klogt at dele ud af.

Kh M

Anna Skyggebjerg 24. oktober 2013 kl. 10:38

Kære M,

Den reklame har jeg også set og ladet mig påvirke af! For hulan, altså. Må vi være fri!

Jeg vil faktisk meget gerne skrive noget om krop. Det ligger mig på sinde. Tænker lige over, om jeg kan bruge bloggen til det.

M, jeg ville blive forfærdelig glad for et brev om krop til brevkassen fra dig. Dét ville nemlig være det helt rigtige forum for mange ord om krop. Så hvis du en dag har tid og lyst…

Kærlig hilsen,
Anna

Skriv en kommentar