Tirsdag den 23. april

af Anna Skyggebjerg den 23. april 2013

I dag har jeg fået mail fra en kvinde, som har læst Introvert, og som fortæller, hvordan læsningen har fået ting til at falde på plads. Pludselig er der en forklaring på, hvorfor parforhold forliste, og hvorfor det føltes som at komme hjem, da hun mødte sin nuværende (introverte) mand. Den følelse kender jeg godt…

Der er en god chance for, at en introvert føler sig hjemme i forholdet til en anden introvert. Men det er ingen garanti for et lykkeligt parforhold. Kærlighedsforhold er mere komplekse end raketvidenskab. Så det kan sagtens være, at en introvert vil være lykkeligere sammen med en måske endda meget ekstrovert,  hvis begge parter er fleksible og kan værdsætte hinandens forskelligheder.

Jeg holder meget af dette digt af Eeva Kilpi, som netop handler om at invitere det ind i tilværelsen, som ryster den:

Sig blot om jeg forstyrrer

sagde han i døråbningen

så går jeg med det samme

Du ikke bare forstyrrer

svarede jeg

du ryster hele min tilværelse

Velkommen

PS: Dagens snapshot af en lock out “ramt” Jacob sammen med Asger

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Birgit Petersen 24. april 2013 kl. 08:46

Anna jeg er dig så evig taknemmelig for at du har åbnet mine øjne for det at være introvert/ekstravert. Jeg har i så mange år følt mig forkert når jeg ikke har kunnet leve op til mine nærmeste tempo og sociale indstilling, hvilket har været anledning til ubalancer. NU viser det mig tydeligt, at når jeg forstår mig selv, handler fra kernen, viser hvem jeg er og står ved det, så ser omgivelserne på mig på samme måde. Bare jeg havde vidst det for mange år siden, så…HURRA for den indsigt, og for at jeg kan videregive denne indsigt. Din bog åbner mange døre. Tak fordi du har delt din viden og erfaring. Bogen er allerede på omgang i familien.

Pia 24. april 2013 kl. 12:08

Åhhhh, det billede opsummerer Livet! Intet mindre…. Barn, bog, hund!

Skriv en kommentar