Tirsdag den 23. november

af Anna Skyggebjerg den 23. november 2010

Det blev vinter i dag, tirsdag den 23. november. Den sæson, hvor jeg aldrig rigtig slapper af, fordi kroppen hele tiden er spændt, for at afværge kulden (jeg er pukkelrygget til april!). Men også den sæson, hvor børnene synes, det hele er magisk, og hvor Zen antager stille udtryk:

1: Se bare altanen her til aften

2: - og dette haiku

Snow

falls on snow -

silence

(Santoga Taneda)

3: Og også sæson for tidligt-i-seng-med- en-bog-og-et-ekstra-tæppe. Hvorfor gør jeg egentlig det så sjældent, når nu jeg ved, det er en sikker vej til Zen? Jeg gør det nu!

{ 5 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Anette 24. november 2010 kl. 07:19

Når det gælder sove og zen, vil jeg gerne lokke en top-5-bog-favoritliste ud af dig, Anna….har du mon sådan en?

Anna Skyggebjerg 24. november 2010 kl. 09:17

Kære Anette,
Ja, det har jeg i hvert fald:
http://blog.annaskyggebjerg.dk/fredagsbrevkassen-3-september/
Kærligst,
Anna

Anette 24. november 2010 kl. 09:39

Tak for hurtig service.

Lea 24. november 2010 kl. 12:34

Min lille zen-selv-på-SU-genvej til vinteroverlevelse er mine nyindkøbte Sorel-støvler. Ingen kolde fødder. Overskud til sneleg med barn. Mmmm.

Tina 24. november 2010 kl. 17:08

Har det præcis som dig – og måske hedengangne Dronning Ingrid (som jeg altså vældig godt kunne lide!) – er også pukkelrygget som værn mod kulden i mange måneder. Sikker vej til zen: salsa-musik – drømmen om sommer(ferie) – ahhh :-)

Skriv en kommentar