Tirsdag den 26. april

af Anna Skyggebjerg den 26. april 2011

Jeg VED godt, at Buddha sagde, “Fortiden eksisterer ikke længere, og fremtiden er ikke kommet endnu”.

Og jeg VED godt, at Thich Nhat Hanh siger, jeg kun kan leve fuldt i nu’et, at ”the present moment is the destination”.

Men jeg VED også, at d’herrer aldrig har fejret påskeferie. Og derfor må de være undskyldte. De aner ikke, hvor meget man kan længes tilbage til en solrig påskeferie, når den er slut. De aner ikke, hvilke billeder, der bliver ved med at komme frem i bevidstheden som inderlig længsel og dyb taknemmelighed.  Havde de vidst det, ville de have tilføjet, “pånær nogle gange”.

Her er “Hele 3 påskebilleder”:

1:

2:

3:

 

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

pia 27. april 2011 kl. 11:55

Jeg bliver simpelthen SÅ forelsket i Elise på det billede. Hun er SÅ SKØN! og ja, sig det lige til hende :-)

Lea 27. april 2011 kl. 13:36

Jeg er SÅ enig. I år har været skønt!

Annamette 28. april 2011 kl. 11:40

Se nu lige hvor skøn Elise ser ud. Jeg bliver også helt forelsket.

Skriv en kommentar