Tirsdag den 28. juli

af Anna Skyggebjerg den 28. juli 2009

Tak for en dejlig, zen-fyldt sommerferiedag:

1

På cykeltur gennem byen med Elise. Dejligt bare at hjulre afsted, snakke om ingenting – og gøre et hurtigt pitstop ved Peter Beiers chokoladebutik…

2

Tur til stranden med faster Jane.  Min familie i vandet, en svanefamilie ved siden af – og en perfekt halvmåne lige ovenover.  Ren Zen!

3

Og for et øjeblik siden puttede jeg Jacob, der hviskede ind i min bluse: “Er det rigtigt, at hvis man bader i varme kilder, så forsvinder alle fortvivlelser?”.  Jeg svarede, at det tror jeg helt sikkert er rigtigt. Og jeg tænkte, at hvis der ikke er nogle varme kilder i nærheden, når han engang møder fortvivlelser, så håber jeg, at jeg er der til at mane dem væk. De fleste af dem, i hvert fald.

Skriv en kommentar