Tirsdag den 29. oktober

af Anna Skyggebjerg den 29. oktober 2013

I morgen skal jeg holde foredrag om at være introvert for mere end 150 mennesker. Det foregår på Vejle bibliotek kl. 19.

Og som altid inden et foredrag er jeg…. ja, hvad skal jeg egentlig kalde det? Måske skal jeg bare nøjes med at fortælle, at Søren kørte mig i bil ind til banegården for at hente togbilletterne – og jeg sad på passagersædet og rakte armen ud, da vi skulle dreje til højre. 

Vejle, måske skulle I bare se Rita i stedet for mig. Hun er på  kl. 20.

 

PS: Dagens snapshot er af Asger. Han tigger selvfølgelig ikke, han holder bare øje.

{ 10 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Annette 30. oktober 2013 kl. 09:06

Hvor er Asger sød. Den mund, de brune øjne, blikket, næsen og de der søde hår i ørerne..

Randi 30. oktober 2013 kl. 09:16

Din lille historie tydeliggør jo, at det kræver meget af dig at holde foredrag – så sejt, at du gør det alligevel. Stor respekt herfra :-)

Studinden 30. oktober 2013 kl. 10:36

Jeg har været i et MEGA dilemma! Forfatterne bag de tre eneste blogs, jeg følger, skal ALLE TRE holde foredrag samme aften nærmest lige rundt om mig. Det må I altså liiiiiige arrangere lidt bedre næste gang, ik?
Jeg har trukket lod, for hvem kan vælge mellem MAREN (marensblog) i Ringe, JANE (madbanditten) i Middelfart og DIG i Vejle når man selv bor midt imellem det hele???
Det blev Madbanditten, der vandt i dag, men jeg håber virkelig at du og Maren snart kommer mod Fyn eller Trekantsområdet igen!
Rigtig god arbejdslyst og god fornøjelse i aften!

Camilla 30. oktober 2013 kl. 12:37

Det skal nok gå. Jeg har sendt min mor og far afsted til det (de bor i området – desværre modsat mig) – og de glæder sig. Nok mest min mor, som er introvert og gerne vil have min meget ekstroverte far til at forstå hende bedre. Jeg glæder mig til at høre, hvad de har at berette fra aftenens begivenheder – jeg er sikker på, at det bliver en god fødselsdagsgave – for du er helt sikkert lige dele humoristisk og indsigtsfuld – som dine bøger. Pøj pøj! Eller knæk og bræk!

Paprika 30. oktober 2013 kl. 15:23

Glæder mig bare så meget.
Vi ses

Dora 30. oktober 2013 kl. 22:48

Kære Anna,

Tak for dit foredrag, jeg glæder mig til at læse videre i E-bogen. :) Der var rigtig mange af ting, jeg kunne genkende ved mig selv. :)
Hvor var du god og Elise som som perfekt smuk medhjælper. <3
Endnu en gang tak, min søster og jeg hyggede os.

Kærligst
Dora

Anne Lønstrup Vadskær 31. oktober 2013 kl. 22:10

Øv. Det gad jeg virkelig godt have hørt!
Hvis du kommer til Aalborg på et tidspunkt dukker jeg stensikkert op.

Anna Skyggebjerg 31. oktober 2013 kl. 22:51

Anne, jeg skal nok sige til. Lige nu er det nærmeste vist Ribe den 16/11, og helt tæt på er det jo altså ikke…

Anna Skyggebjerg 31. oktober 2013 kl. 22:58

Kære Studine,
Håber, det gik godt hos Madbanditten!
Jeg kommer til Odense Centralbibliotek 6/2 kl. 18.45.
Håber, vi ses!

Anna Skyggebjerg 31. oktober 2013 kl. 22:59

Kære Annette,
Tak! Hår i ørerne klæder de færreste, men Asger kan virkelig bære det!

Skriv en kommentar