Tirsdag den 31. marts – Og vinderen er…

af Anna Skyggebjerg den 31. marts 2015

TAK til alle, som deltog i lodtrækningen! 

Åh, hvor er det godt, at jeg har nogen til at trække vindernummeret for mig. For hvordan skulle jeg retfærdigt kunne vælge mellem hende, som har fødselsdag i dag (Til lykke, Dorte!); hende, som tilbyder mig en plade Freia Melkesjokolade (min yndlings-chokolade); gamle kendinge på bloggen – og hende, som aldrig har vundet andet end viskestykker ?

Det med viskestykkerne kan jeg godt sætte mig ind i… Indtil jeg var meget, meget voksen havde jeg aldrig vundet andet end 5 LP’er med Disneyeventyr  - gennem Anders And kiks – og et sulefad på pladenummer 30 til Banko på Hadsten Centralhotel. (Nej, du vil ikke vide, hvad et sulefad er. Lad mig bare nøjes med at sige, at det  er ikke noget, der er værd at vinde, når man er 13 år gammel. Og det er svært at balancere hjem bag på en orange minicykel. Som mine forældre i øvrigt havde vundet i Varelotteriet…)

Nå. Men det var Jacob, som trak et tal og dermed en vinder. Det blev nummer 36 = Helle.

Helle, send mig din adresse på mail@annaskyggebjerg.dk – så er der en kærlig hilsen på vej.

PS: Kan I huske den her tegning? Den vandt jeg på en måde også, nemlig ved en auktion på Maren Uthaugs blog. Tegningen lagde jeg på bloggen, når jeg skrev om det, der skulle blive til Kærlig hilsen Anna. (Det føles som 100 år siden…. ) Jeg ELSKER den tegning!

 

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Helle 1. april 2015 kl. 08:56

Har lige siddet og talt 36 kommentarer ned i felter, og det er jo mig, der er den Helle, der har vundet :) Jubiiii råbes der helt ovre fra Jylland, jeg er meget glad og sender straks min adresse.
God påske!

Skriv en kommentar