Tirsdag den 4. januar – House Rules, nu som pdf

af Anna Skyggebjerg den 4. januar 2011

Blogosfæren, altså… Ja, jeg ved godt, den er fuld af små mænd. Men den er også fuld af damer med en storhed og generøsitet, som man ikke finder ret mange andre steder.Og derfor elsker jeg den.

En af disse damer er Liselotte Vejborg. Hun skriver en blog, jeg følger hver dag:  “Skid eller stå af tønden!”, som handler om at gribe dagen og få mere lykke ind i sin hverdag. (Så selvfølgelig følger jeg den!)

I søndags lagde jeg de hele 5 House Rules her på bloggen. Og efterlyste en, der kunne finde ud af at sætte dem fint op i en pdf, som kunne printes,  sættes op på køleskabsdøren og inspirere til mere Zen i hverdagen.

Og ta-da: Liselotte opfyldte mit ønske!

I dag ligger House Rules på Liselottes blog. Du skal bare klikke, så kommer der den fineste pdf-version op. Lige til at printe.

Bare klik her

TAK til Liselotte!!!

{ 1 trackback }

Fredag den 7. januar | H e l e  3  t i n g
7. januar 2011 kl. 21:54

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Liselotte Vejborg 5. januar 2011 kl. 09:20

Altid til tjeneste! :-D

Anette 5. januar 2011 kl. 09:42

Ihhhhhh de regler er skønne og i den børnehøjde, der gør dem spiselige for alle hjemme hos os. Tak.

Dora Buch-Dolby 5. januar 2011 kl. 16:53

Godt nytår, Anna!

Fantastisk! Små enkle regler.
Teksten kopieret og lagt ind med billede på bloggen! :)

Dora :)

Marianne 6. januar 2011 kl. 23:12

Kære Anna
Efter en ærgerlig aften hvor putningen endte med at jeg blev for vred, for hidsig og talte for hårdt, har jeg fortaget mig tre ting: trøstespist meget og hurtigt! Forsøgt at appelere mig mig til anerkendelse fra min mand: “Jo, du er en vidunderlig mor selv om du var urimelig overfor din 5-årige datter” – Men fik den dog/ heldigvis ( ? )ikke. Og den sidste og tredje ting: Læst din blogindlæg om hvad der skete efter du besluttede du er en god nok mor – for at jeg kunne finde “tonen” igen, og få tudet af.
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre, hvordan du træf din beslutning; at du er en god nok mor? Og hvordan du gjorde og gør det til en beslutning, som du med hele dig, virkelig går ind for i tanke og handling, så det ikke bare er en overfladisk parole uden reelt indhold? Hvor ville jeg dog gerne kunne gøre dig kunsten efter!
Tak for din blog, et zen-fyldt moment i min hverdag.
Kærlig hilsen
Marianne

Skriv en kommentar