Tirsdag den 7. oktober

af Anna Skyggebjerg den 7. oktober 2014

For en gangs skyld vender den oprindelige form tilbage til bloggen: Hele 3 ting…

Hele 3 virkeligt skønne ting, der skete, da jeg i går var hos Verdens Bedste Boghandel (Boghandlen på Godthåbsvej, Frederiksberg):

Inden jeg overhovedet er nået ind i butikken, bliver jeg tiltalt af en dame, som kommer ud af den. Hun siger, “Er det ikke dig, der er Anna?” Og hun fortæller, at Introvert har forandret hendes liv, og at den er det sidste, hun ser om aftenen og det første, hun ser om morgenen, for bogen ligger på hendes natbord.

Da jeg er kommet ind i butikken, spørger ejeren, om vi skal holde teselskab i butikken, når min næste bog udkommer til februar. Ligesom vi gjorde, da Introvert udkom. Og det aftalte vi! 

Og inden jeg er nået ud af butikken, har jeg købt en bog, som jeg i dag har læst og ganske enkelt elsker. Den hedder Ella er mit navn. Vil du købe det?. Den er skrevet af Mette Hegnhøj og udkommet på forlaget Jensen & Dalgaard. Den er læst på en time, men tag ikke fejl: Det er efter min bedste overbevisning STOR litteratur. Innovativ og samtidigt inderlig og rørende (det er ikke altid, de tre ting kommer i samme pakke!). På bagsiden af bogen står der, 

Dette er Ellas efterladte noter, som vi fandt dem i Privaten bag Antikvariatet i en æske under Ellas seng.

Med venlig hilsen Jensen & Dalgaard

Jeg lover dig: Du vil meget gerne vide, hvad der står i de noter – og hvorfor Ella er gået sin vej. 

 

{ 7 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Jess 7. oktober 2014 kl. 18:10

Jeg vil lige følge den gode stil om hele 3 ting:

1) Sikke et dejligt indlæg :)
2) Hvad handler din nye bog om?
3) Du har vækket min nysgerrighed omkring Ella.

Tak, fra Jess

AnjaS 7. oktober 2014 kl. 23:11

Glæder mig til endnu et te-selskab :-)

Hulemor 7. oktober 2014 kl. 23:47

Teselskab i Jylland, please? <3

Anna Skyggebjerg 8. oktober 2014 kl. 13:20

Jess: Den nye bog er helt umiddelbart en bog med brevkassespørgsmål og mine brevkassesvar. Men svarene ligner ikke almindelige brevkassesvar: Se er lange og meget personlige, ofte med udgangspunkt i historier fra mit eget liv. På den måde er bogen en krydsning mellem at være brevkassesvar og memoir. Ny genre!

Hulemor: Anytime!

Jess 8. oktober 2014 kl. 18:42

Det lyder rigtig spændende :)
Jeg har lige bestilt “Ella er mit navn” – tak for forslaget, glæder mig til at modtage den (inklusiv poetsne) :)

Anna Skyggebjerg 8. oktober 2014 kl. 20:33

Jeg er også nødt til at købe udgaven med poetsne. Er det ikke et dejligt ord!

Jess 8. oktober 2014 kl. 22:22

Det er det BEDSTE ord. Da jeg læste det ord, var jeg NØDT til at købe bogen!! Jeg elsker, det ord :)

Skriv en kommentar