Torsdag den 1.september, del 2 (incl. mit første sure opstød!)

af Anna Skyggebjerg den 1. september 2011

I dag er der sket noget, der smeltede mit hjerte.

Det kom med posten. Det ser sådan her ud

og det var ledsaget af blandt andet disse ord:

“Jeg har mine to nye bibler liggende i køkkenet, i stuen, i soveværelset – faktisk hvor end, jeg er. Det er så dejligt at kunne slå op og læse en lille smule, mens kartoflerne koger eller der er en pause i børne-spørgsmålene.”

De omtalte bibler er så altså mine bøger! Og i poserne er der te og chokolade….. TAK!!!

 

PS: Skæbnen ville, at denne skønne gave kom ekstra belejligt, nemlig netop samme eftermiddag, som jeg fandt ud af noget, der nær havde fået mit hjerte til at snøre sig noget sammen… Jeg fandt ud af, at rigtigt mange af jer, som indenfor den seneste måned har bestilt mine bøger og fået dem sendt med posten i ekspresfart, IKKE har betalt. Vil I godt gøre det, så jeg ikke skal bruge tid på at skrive til jer enkeltvis.

 

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Betty 2. september 2011 kl. 07:57

Hej Anna!

Ja, jeg er også dybt taknemlig for min bog ZEN for mødre! Og jeg skal IKKE have pengene tilbage!:):) Jeg læste bogen ud i “en køre” og bruger den nu som opslagsbog!:)

PS Håber, du HAR fået penge fra mig? Jeg betalte med det samme, og den dag bogen kom med posten skulle pengene været gået ind samme dag!? Tænkte i hvert fald på; at det gik stærkt”
Kh
Betty

Liselotte Vejborg 2. september 2011 kl. 11:54

Jeg håber synderne betaler fluks, så der er råd til mad til pelspølsen og husets øvrige beboere (ok … og chokolade og lidt kage).

Se så at komme på netbank, Folkens! Verdens bedste Anna (og hendes bøger) fortjener ikke at skulle sende mænd med bowlerhat ud!

susanne 3. september 2011 kl. 21:21

Pyhhhh…..fik lige varmen i kinderne for tænk hvis pengene ikke var overført og at der var sket en fejl i overførslen!!!!!! Men det var der heldigvis ikke………pengene var overført: TJEK!!!!

Bøgerne skal IKKE retur……………… Den er fantastisk og jeg glæder mig så meget til at forære min elskede veninde den jeg købte til hende ved samme lejlighed.

Så Anna….tusind tak for en fantastik blog (læser dem hver dag, men kommenterer sjældent) og 1000 tak for meget brugbare bøger!
De giver mig så meget <3

Skriv en kommentar