Torsdag den 10. april

af Anna Skyggebjerg den 10. april 2014

Det blev ikke til så meget forfatteri idag, for begge børn var hjemme. Den ene var syg. Den anden bad sig fritaget for sex-undervisning med lærer Hansen.

Elise er fortsat syg af stress. Hun var i skole et par timer, men fik det skidt og kom hurtigt hjem. Men i dag er bedre end i går, så jeg tror, vi er på rette vej, selvom det naturligvis ikke går helt så hurtigt at blive rask, som Elise gerne vil have. Hun lytter dog til Søren og mig, når vi taler om pauser og grænser og perfektionisme. Og hun læser en ny bog, Hvordan jeg kom gennem stress  - og blev klogere af det.

Jacobs fridag, derimod…. Han går i 7. klasse. De har sex-undervisning med lærer Hansen. Børnene synes, det er pinligt. Hvortil lærer Hansen i seneste time havde sagt, “Jamen, der er  jo ikke noget galt med penis!” For at illustrere den pointe havde han så fundet et billede på nettet og smækket det op på white boarded. Det var en stor penis med udløsning.

Derfor har Jacob fået fri i dag. Han kunne ikke bære flere timer med sætninger á la “Der er jo ikke noget galt med penis!”

Ja, I lærere, der læser med, jeg ved, der til gengæld er noget galt med den slags pjæk. Men han bad på sine grædende knæ – og har i stedet for sex-undervisningen læst en masse sider i  romanen Sandheden om Harry Quebert sagen. Den er på 700 sider og åbenbart noget af en sensation. Jeg skal læse den efter Jacob. 

Og her er så et billede af… Asger, der hjælper Elise med at bage chokoladekage:

{ 8 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Rebekka Ahrnkiel Dahlgaard 11. april 2014 kl. 00:54

Griner stadig over den sætning, lyder som noget fra Rytterriet. Lad Jacob læse bøger, den slags forelæsninger må man gerne bevæge sug udenom. God bedring til Louise, er sikker på, at chokoladekagebagning og spisning bidrager til hurtigere helbredelse. Glædelig påske til jer.

Rebekka Ahrnkiel Dahlgaard 11. april 2014 kl. 00:55

Ups, Elise:-) Tror jeg må sove nu;-)

Anna Skyggebjerg 11. april 2014 kl. 13:42

Helt enig: Den sætning er Rytteriet værdig!
Glædelig påske tilbage!

Andreas 11. april 2014 kl. 14:01

Hei Anna! Boken din har nettopp kommet ut på norsk, og nå sitter jeg med den i mine hender. Har lest din danske bok som e-bok tidligere, og nå gleder jeg meg til å lese den på norsk: http://blogg.hesselberg.us/2014/04/10/bok-introvert-sta-for-den-du-er/

Anna Skyggebjerg 11. april 2014 kl. 14:47

Kære Andreas, Hvor er det fantastisk! Jeg vidste det slet ikke. Hvad er titlen?
Vil du ikke nok sende mig et billede af forsiden (mail@annaskyggebjerg.dk)?
Klem,
Anna

Andreas 11. april 2014 kl. 21:25

Det er bare å følge linken, så ser du det.

Anna Skyggebjerg 11. april 2014 kl. 21:42

Tak, Andreas!

Studinden 13. april 2014 kl. 18:30

Hej Anna.
Jeg vil varmt anbefale Majken Matzaus bog: Stressfri på 12 uger eller mere.
God bedring til Elise.
Kh Berit Filstrup

Skriv en kommentar