Torsdag den 14. marts

af Anna Skyggebjerg den 14. marts 2013

Der har været stille på bloggen de seneste dage. Men det skal du ikke være ked af, for lige om lidt får du mere end nok af mig. Der kommer nemlig MANGE omtaler af Introvert i pressen over den næste uges tid eller to. Kæk og jeg giver interviews hver eneste dag!

I dag er vi blevet interviewet til TV Avisen. Indslaget kommer i morgen i X Factor pausen. Jeg er komplet rolig. Herre Gud, der er vel kun lidt over en million seere. 

Kæk er parat til at “take it to the next level”:

{ 13 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Liselotte Vejborg 14. marts 2013 kl. 21:55

Åh Anna, jeg vidste det måtte komme. Først Marge og så dig …

M 14. marts 2013 kl. 23:54

Jeg er sikker på, at Kæk og dig er fantastiske. Glæder mig til at se det.

Pia 15. marts 2013 kl. 09:16

Ofelia synes du er så cool og vi andre ser frem til at høre le combo Anna et le kæk!

Bettina 15. marts 2013 kl. 10:54

Super flot at du taler vores “sag” :O) – synes dog, at det er lidt ærgerligt, at Kæk bliver omtalt, både af dig og andre herinde, som en, vi er lidt flove over og som en, der skal holdes nede. Er det ikke bare vores 20-40%’s ekstroverte, der kommer til udtryk dér? Og er det ikke også ok? Jeg er sikker på, at de ekstroverte ikke bryder deres hjerne med, hvad de har sagt, og om det var for skingert eller for kækt eller for meget. Så hvorfor skal VI så slå os selv i hovedet over det? Det er da bare fordi, at det er uvant for os , at høre os selv på den måde, men det er jo også en del af den, vi er. Så jeg roser altså altid MIN Kæk :O)

Inge 15. marts 2013 kl. 11:42

Uha, Anna, det har jeg også prøvet, OG SÅ I EN DIREKTE UDSENDELSE PÅ SPORTEN PÅ TV2! Min kæreste “beroligede” mig med at der nok kun var omkring 1,5 mil. seere der så med. Nå, men det gik, og det gik fint, og lige pludselig var det overstået. Så mit introverte jeg overlevede. Den egenskab jeg forbandt med at jeg sprang ud i det selvom jeg ikke turde – som i OVERHOVEDET ikke – var, at jeg var MODIG. Og det synes jeg også at du er!!! Kæk eller ej. Jeg glæder mig til at se X-fakter, nu i aften med KÆK-faktor ; )

Anna Skyggebjerg 15. marts 2013 kl. 12:41

Kære Bettina,
Jeg forstår fuldkommen din pointe.
Årsagen til, at jeg ikke holder af Kæk, er, at Kæk er en parodi på en ekstrovert og slet ikke et autentisk udtryk for, hvem jeg er. Kæk kommer på banen, når jeg er nervøs og presset og ved siden af mig selv.
Jeg kan godt udtrykke mine ekstroverte sider på en måde, som er helt ok. Men det forudsætter, at jeg er i trygge rammer (og er velforberedt, hvis det har noget at gøre med at skulle være på). Men Kæk…

Anna Skyggebjerg 15. marts 2013 kl. 12:42

Kære Inge,
Tak for positiv re-framing. Modig, er et ord, jeg godt kan lide!!

Louise Klinge Nielsen 15. marts 2013 kl. 13:11

Jeg glæææder mig til at se dig i aften. Kom glad hjem fra Netto i morges, fordi du er med i Lime. Og har lige informeret holdaf.dk’s læsere herom.
Er så glad på dine – og omverdens vegne – fordi dine vigtige budskaber når ud.

Susie H 15. marts 2013 kl. 22:19

Kære Anna.
Hvor er du sjov og sød og skøn – også på TV!!

Gisela 15. marts 2013 kl. 22:24

Bravo Anna!
Kh, g.

Diana 15. marts 2013 kl. 22:26

Kære Anna,

Skøn tv-optræden her fredag aften og tillykke med din nye bog, glæder mig til at læse den:)

kh
Diana

Inge 16. marts 2013 kl. 12:33

Sådanna! Stille kan også brænde igennem!

sulejme 17. marts 2013 kl. 11:58

Jeg tænker også tit, at KÆK er et udtryk for, at jeg gerne vil være one-of-the-boys. Jeg mener: Når du er ude i verden i vores tid, er du nødt til at leve et liv som mand:ektrovert. De introverte værdier-kvindelige-bliver stemplet som kedelige, for meget osv. Vi lever i en drengerøvskultur -hvor ting som KLOVN hitter.

Skriv en kommentar