Torsdag den 17. september

af Anna Skyggebjerg den 17. september 2009

1

I dag købte jeg hjemløseavisen “Hus Forbi”. Sælgeren smilede, gav hånd og sagde, “Tak og hav en god dag”. Hvilket jeg fik.

2

I dag fik Søren (og dermed resten af familien) en fuldstændig fantastisk kage, som en bosnisk krigsflygtning har bagt til ham som tak for god behandling.  Marcipanbund, chokolade, creme, friske bær og gelé:

Kage

3

Og på grund af avis-sælgeren og den bosniske kvinde, må jeg endnu engang konstatere, at storhed og generøsitet kan komme i mange indpakninger. Jeg vil gøre mig mere umage for at finde det i mig selv. For mine omgivelsers skyld, men faktisk også for min egen.  Lidt Lao Tzu kan man vel altid blive:

Be content with what you have; rejoice in the way things are. When you realize there is nothing lacking, the whole world belongs to you.

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

pia 18. september 2009 kl. 17:28

Åhhhh… den kage der. Jeg bliver nostalgisk og mundvandet løber. Jeg fik præcis den samme slags kage for flere år siden af min bosniske rengøringsdame på uni – som tak for hjælpen! Som om det var hende, der skulle takke mig ;-) Men kagen er helt vidunderlig; og minderne ligeså!

Skriv en kommentar