Torsdag den 18. august

af Anna Skyggebjerg den 18. august 2011

Det har været en dum dag. Sådan en dag, hvor intet rigtig gik, som det skulle, selvom jeg synes, jeg gjorde alt det rigtige og  havde taget mine lykkeunderbukser på. Jeg må bare igen-igen give Calvin ret:

“You know, Hobbes, some days even my lucky rocketship underpants don’t help.”

Så gik jeg en tur i haven. Og her er “Hele 3 ting”, som ikke forandrede hele dagen, men som gjorde mig glad. Og idag er jeg taknemmelig for det.

1:

2:

3:

PS: I morgen tager jeg lykkeunderbukserne på igen. Man skal ikke give op, bare fordi de svigter en enkelt dag!

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Lines linier 18. august 2011 kl. 23:09

Pudsigt. Tror vist vi er i samme båd i dag.

…Ved nærmere eftertanke, er det måske faktisk DAGEN, der er noget i vejen med ;-) Og heldigvis kommer der jo en ny af slagsen i morgen.

KH og endnu en gang TAK for de gode zen-idéer!

Liselotte Vejborg 19. august 2011 kl. 09:01

Jamen vi skal sørme tage de lykkeunderbukser på hver dag. For hver dag er en ny chance for at opleve lykke.

Helt som vores alle sammen Scarlett sagde det: “After all … tomorrow is another day”.

Lykken er (heldigvis) ikke et mål – det er en ting vi tager med os hver dag. (altså som i: jeg nupper lige lykkeunderbukserne på igen i dag).

Håber din weekend bliver forrygende!

Karina 20. august 2011 kl. 20:59

Øv dage skal bare gå væk. Men så kan jeg give dig en lille en til smilebåndet. Har lige modtaget de bøger jeg bestilte hos dig. Den ene blev jo givet væk i gave til en helt ny mor, og hun blev glad. Den anden lå her på sofaen – klar til at kigge igennem når ungerne var puttet. Min søn på 7 – lige startet i 1. klasse herefter sommerferien er meget dygtig til at læse, og han havde åbenbart fået fingre i “mors bog” Så han kom ud i køkkenet og sagde: “Århh mor – ved du hvad du skal i aften når vi sover? Du skal gå ind – sætte dig på sengekanten og holde os i hånden. Altså i mens vi sover. Det skulle være heeeelt vildt dejligt”
- så nogen her HAR forstået det der med zen :)

Anna Skyggebjerg 20. august 2011 kl. 21:07

Karina, hvor er han da bare sød! Sikken skøn oplevelse!

Skriv en kommentar