Torsdag den 19. maj

af Anna Skyggebjerg den 19. maj 2011

I aften blot et lille blogindlæg med “Hele 3 ting”, der har gjort i dag særlig, fordi ritualerne fik “a twist”:

1:

Vi spiser middag. Vi sidder længe og snakker om alt muligt. For det elsker vi og prioriterer højt. Vi taler mest om Elises sidste skoledag  i næste uge. Den fylder i hendes univers, ikke mindst fordi hun ikke har noget kostume endnu… Så snakken er en lille smule alvorlig af den årsag. Men det går over…

Elise: “Den bedste udklædning sidste år var en dreng, der var klædt ud som Sidney Lee.”

Søren: “Som hvem? Cirkeline?”

2:

Jacob og jeg ligger i hans seng og læser. Der er ro og nærvær. Han er ti år,  helt vild med  “Da Vinci Mysteriet” og  reciterer en særlig talrække, han har lært fra bogen (Fibonacci talrækken, hedder den).  Jeg synes, han er så stor. Men det går heldigvis også over, da han pludselig siger

“Jeg har glemt at fortælle, at i idræt i dag skulle vi kaste med ærteposer og det var helt vildt sjovt, for jeg er rigtig god til at kaste med ærteposer.” 

Og så læste han videre.

Jeg kan ikke stå for den der stor-lille alder: Den lige store glæde ved  Fibonacci og ærteposer indenfor samme minut.

3:

Hvis du har læst “Zen for mødre” ved du, at jeg en dag pakkede min lyseblå kuffert og stak af hjemmefra for at tage på hotel og finde mig selv. I aften har jeg pakket kuffert igen, men denne gang er hotelopholdet planlagt. Og det er et meget bedre ritual at pakke sin kuffert i ro, end at gøre det  i hast. Og at tjekke ind på et hotel fuld af forventning  – i stedet for fuld af frustration.  Fortsættelse følger i morgen fra et hotel på Vesterbro.

Håber, jeg får et lige så lækkert værelse som sidst:

 

 

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Liselotte Vejborg 20. maj 2011 kl. 08:19

Håber du får en skøn weekend på Vesterbro – og får skrevet alt det, du har i tankerne. Glæder mig vanvittigt til at drikke te og spise kage med dig igen på mandag!
;-)

Skriv en kommentar