Torsdag den 20. december

af Anna Skyggebjerg den 20. december 2012

I dag fylder Elise 17 år.  Hun er ekstremt smuk, ekstremt sporty og ekstremt ekstrovert. Og i dag er hun i avisen, fordi hun er blevet optaget på “Akademiet for Talentfulde Unge”. Jeg fatter ikke en bjælde af, hvordan det er at være hende. Men det virker som om, det er ret dejligt.

Da jeg fik Jacob, fik jeg en soulmate, hvis tanker og følelser, jeg er 100% in sync med. Da jeg fik Elise, fik jeg et helt andet væsen – og dermed den fuldkommen uventede gave, at lære dagligt at fryde mig over forskelligheder. Hun har lært mig meget om at turde leve livet udenfor comfortzonen. Til gengæld har hun haft glæde af mit fokus på det nære. Jeg giver Agatha Christie ret:

There is nothing more thrilling in this world, I think, than having a child that is yours, and yet is mysteriously a stranger.

Elise, 17 år:

{ 8 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Randi 20. december 2012 kl. 17:17

Stort tillykke til Elise – selvfølgelig med fødselsdagen men sandelig også med optagelsen. Hvor er det godt gået!

Liselotte Vejborg 20. december 2012 kl. 17:26

Elise rocks!

Helle 20. december 2012 kl. 19:02

Kæmpe tillykke med det hele

AnjaS 20. december 2012 kl. 22:06

Stort tillykke til Elise – med det hele:-)

Louise 21. december 2012 kl. 06:40

Hjertelig tillykke til Elise med både fødselsdagen og optagelsen :-)

Pia Thomsen 21. december 2012 kl. 14:33

Jamen for pokker da! Sejt, sejt, sejt – sådan pige/kvinde! Men Anna du glemte noget om hende, nemlig : Ekstremt betagende – det er da en umiddelbar erkendelse ved at betragte det indtagende billede.

Anna Ørtved 27. december 2012 kl. 14:13

Kære Anna.
JA!
Jeg har det præcis på samme måde med mine to børn.
Og det har taget mig lang tid at lære, forstå og acceptere at det bare er såådan det er, at jeg ikke er en dårligere mor, og at det ikke handler om mig altid. Hun er sig selv og jeg er mig. Bum.
Og så selvfølgelig tillykke med den store, smukke pige!
Kh. Anna

Elise 29. december 2012 kl. 19:15

Kære alle sammen,
mange tak for jeres søde kommentarer og lykønskninger!!
Hvor er det dejligt at blive omtalt så positivt :)

Kærlig hilsen, Elise

Skriv en kommentar