Torsdag den 21. juni

af Anna Skyggebjerg den 21. juni 2012

Nogle gange får man mere end man har bedt om…

I eftermiddags ville jeg hvile mig, inden jeg skulle følge Jacob til bueskydning. Jeg tager dynen ind fra altanen, hvor den har hængt hele dagen, og lægger den over mig. Den er gennemvarm af solen og føles som en omfavnelse. Pludselig ved jeg præcist, hvordan mine børn havde det, da de var helt små, og jeg lagede dynen på radiatoren, inden jeg svøbte den om dem og vuggede dem i søvn. 

Tror jeg vil prøve igen, for…

“You yourself, as much as anyone in the universe, deserve your love and affection.”

Buddha

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Jeanette Østergaard 22. juni 2012 kl. 20:07

Åh ja, mindes godt den dejlige varme dyne fra radiatoren da jeg var lille Som du skriver burde man også gøre det for sig selv nu som voksen :-)

Cecilie Sebastian 23. juni 2012 kl. 09:58

Kære Anna

Det er den smukkeste dugfiskeste morgenstund
Og du har lige været over at praktisere gående meditation i Landbo højskolens have. Sammen med mig og min læremester Noel på 9 måneder, ja der var tanker og du dukkede altså op igen og igen. Og var en del af mit zen lykke moment. Ku du føl det.

Kh

Cecilie Sebastian

Anna Skyggebjerg 23. juni 2012 kl. 12:11

Kære Cecilie,

Ja, det kunne jeg da i hvert fald! Da jeg i mange år boede på Amalievej, lige over for Landbohøjskolens Have, var den have mit bedste åndehul i hele verden. Jeg kan se dig og Noel for mig! Tak fordi jeg må komme med jer derhen igen.

Gassho,
Anna
(“Gassho” er en buddhistisk hilsen, som både betyder hej og farvel og samhøringhed/vi-er-knyttede-til-hinanden)

Skriv en kommentar