Torsdag den 22. december

af Anna Skyggebjerg den 22. december 2011

En amerikansk forfatter, Larry Wilde, står bag dagens kloge citat:

Never worry about the size of your Christmas tree. In the eyes of children, they are all 30 feet tall.

Og nu, da du ikke længere behøver bekymre dig om juletræets størrelse, så gå planken ud og drop bekymringer om gavernes størrelse, farven på overtrækschokoladen og angsten for de stort anlagte ture til skøjtebanen, Tivoli og nyopsætningen af Nøddeknækkeren. For det er overhovedet ikke alle disse fancy ting, der gør julen god for børn.

Børn er nemme at gøre glade, kloge (og har ingen anelse om, hvor høje ting egentlig er): For børn er det vigtigste i julen 

1: God tid med familien

2: Nærvær

3: At der bliver lyttet til dem

(Kilde: TNS Gallup og Berlingske)

Så der var den igen: Børnene er vores Zen-læremestre! 

Og derfor elsker jeg denne skulptur af Buddha som barn, som jeg har set i en Park på Madeira

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Gitte 23. december 2011 kl. 08:28

Tak for en fantastisk blog, og glædelig jul til dig og dine. Jeg har nøjagtigt det samme foto fra parken på Madeira. Dejlig zen reminder :-)

cat 23. december 2011 kl. 12:17

True!!! Nærvær og kærlighed og tid til hinanden er derfor skal perfektionisten lægges på hylden.. jule-stresser selv lidt nu ved tanken om alt det jeg gerne vil nå, men er for træt til, fordi jeg blev ramt af pludselig jule-stress i nat og lå vågen… Men det er bare ikke så vigtigt om alt er som jeg gerne vil have det -for sådan blir det alligevel aldrig – det er vigtigste at min søn på 4 får en varm og glad dag med sin familie og at vi er nærværende – at lillesøster også mærker at det er en særlig dag, at vi alle slapper af og har det godt sammen og det starter med at jeg siger farvel til perfektionisten og er taknemlig for alt det gode jeg har – især mine glade børn og et godt helbred :-) god jul til dig Anna og alle dem der står dig nær.

Skriv en kommentar