Torsdag den 23. august

af Anna Skyggebjerg den 23. august 2012

I går gjorde jeg noget, jeg yderst sjældent gør: Jeg så tv. Jeg var rastløs, faldt i en engelsk krimi og hang på i 1½ time.  Det  betød, at jeg ikke fik blogget og heller ikke mediteret. Begge dele ville have været bedre for mig end den krimi. Men nogle gange gør man bare ikke det rigtige – og der er ikke andet at gøre ved det, end at tilgive sig selv og være taknemmelig for, at der kommer nye chancer for at træffe de rigtige valg. Men det kræver jo, som Lahka Lama sagde, at man ved, hvad der gør én godt. Meditation eller krimi? 

Har i dag været i Den Sorte Diamant og set munkene lave sand-mandala. Jeg har ikke ord for hverken skønheden eller meningsfuldheden, men jeg har 3 snapshots. Jeg kunne ikke få mig selv til at stå og fedte med kameraet, så de er taget i al hast. I morgen kl. 16.30 bliver værket destrueret i havnen. Som en påmindelse om altings forgængelighed. 

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Katrine 24. august 2012 kl. 07:31

WOW!!

Zanna 24. august 2012 kl. 12:53

Endnu et WOW…. :)

Skriv en kommentar