Torsdag den 25. juni

af Anna Skyggebjerg den 25. juni 2015

Vil du med til foredrag om Kærlig hilsen Anna?

Det foregår i Politikens Hus (Københavnstrup) den 25. august – og det er egentlig slet ikke et foredrag, men en samtale med den fabelagtige Ulla Hinge Thomsen, forfatteren af Særligt sensitiv. Guide til det gode liv.

Jeg tør godt garantere, at det bliver en hudløs aften. Selvfølgelig med masser af tid til spørgsmål efter samtalen. Og faktisk kan du også sende mig et spørgsmål anonymt på forhånd, som så – måske – bliver besvaret i løbet af aftenen. 

Læs meget mere her. 

 

 

 

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Anne 25. juni 2015 kl. 12:02

Jeg kommer.
Jeg bestiller en billet
Jeg glæder mig

Anna Skyggebjerg 25. juni 2015 kl. 12:35

Herligt! Vi ses, Anne!

Skriv en kommentar