Torsdag den 25. juni

af Anna Skyggebjerg den 25. juni 2009

“Zen for mødre” er en hyldest til det smukke i det enkle og nære. En hyldest til den helt almindelige hverdag, som  rummer for eksempel disse hele 3 dejlige ting:

1

Fordi jeg har fleksible arbejdstider, kan jeg som regel være med ved alle mulige arrangementer i børnenes skole. Det betyder langt fra, at jeg faktisk er med til alle mulige arrangmenter, men muligheden for at vælge dem til er til stede. Og det er en mulighed, jeg er meget taknemmelig for. I dag overværende jeg derfor skoleinspektøren overrække præmier til vinderne af gårsdagens atletikstævne. At stå der i skolegården og se flere hundrede børn være spændte og glade og klappe af hinanden, det er stort, synes jeg. De er SÅ søde, de børn -  og jeg kom til at tænke på en sætning fra en af Toni Morrisons romaner (Song of Solomon): If I had known more, I would have loved more/Hvis jeg havde kendt flere, ville jeg have elsket flere.

2

At læse i karnappen med Jacob. Vores daglige ramme om livet; vores daglige Zen-skabende ritual med nærhed og dybe vejrtrækninger.

3

At se Elise i en af mine kjoler. Den er helt vidunderlig, men den er for lille, og den har hængt i skabet i 1½ år og givet mig dårlig samvittighed. Her til aften spurgte jeg Elise, om ikke hun kan passe den. Og sørme jo: Med et elastikbælte om hvepsetaljen, ligner hun en million! Væk er den dårlige samvittighed. Helt fremme er til gengæld stoltheden over Elise:

se-min-kjole-003

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Gisela Bay 26. juni 2009 kl. 08:01

Din datter er så smuk!!
Jeg savner jer…
Kh, G.

karin 2. juli 2009 kl. 10:22

Og hun er så ung og så yndig ser hun ud….

knus
mormor karin

Skriv en kommentar