Torsdag den 27. maj

af Anna Skyggebjerg den 28. maj 2010

1

I dag har jeg gået tur med en krage. Jeg skulle i Irma. Jeg ved ikke helt, hvor kragen skulle hen, men vi skulle i hvert fald samme vej, så vi fulgtes hen ad fortovet. Kragen hoppende, jeg slentrende – indtil jeg satte tempoet op og overhalede. Men omtrent ti meter fulgtes vi ad, krage og jeg.

2

Se lige her, hvad jeg har købt:  en chokoladeblomst. Og ja, den dufter af chokolade.  Og har den smukkeste dybe farve. At sidde på altanen og drikke te og nyde det syn… Instant Zen!

3

Hele aftenen, efter børnene blev puttet, har jeg arbejdet på det, jeg skal sige på tirsdag, hvor Annamette Fuhrmann og jeg skal tale om Zen ved Børn i Byens arrangement i Pumpehuset. Alt imens jeg skriver om behovet for åndehuller med ro og fordybelse, er jeg midt i det: Når jeg skriver, trækker jeg mig tilbage fra uroen, bliver indadvendt opmærksom og har “eget værelse”. Det er en luxus! (Og ind imellem også en nødvendighed!)

Skriv en kommentar