Torsdag den 29. august

af Anna Skyggebjerg den 29. august 2013

Mit skrivebord bugner med bøger, der er skrevet af kloge, feministiske kvinder, som jeg beundrer inderligt: Caitlin Moran, Eve Ensler, Cheryl Strayed. 

Men når jeg rejser mig fra skrivebordet (og lænestolen, jeg læser i), er det som om, jeg træder ind i en helt anden verden, hvor jeg langt de fleste aftner ender med at have mere ansvar end det er rimeligt, når vi er fire medlemmer i familien. Planlægning, indkøb og madlavning ligger ligesom naturligt hos mig… Det er ikke fordi, der er oplagte skurke og helte i familien. Det er bare lige så stille gået hen og er blevet, som det er blevet (blandt andet fordi jeg den seneste tid har forsømt at følge mine egne virkeligt gode Super  Mor-principper! Læs eventuelt mere HER hvor jeg har skrevet om at få mad på bordet på 15 minutter.).

Der er nu indkaldt til Familiemøde på søndag. Temaet er som altid: Gensidighed. 

Tænk lige lidt over det ord. Måske det har relevans i din hverdag også: GENSIDIGHED.

PS: Alternativt kunne man jo forsøge sig med en helt ny stil. Mor 2.0. Noget i den her retning, måske?

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Tina 30. august 2013 kl. 14:35

Ha, ha! Den er go’! Anna, hvor får du dog alle disse hyggeligt/sjove/ tankevækkende “plakater” fra?
Åh, jo, der kunne såmænd godt være mere gensidighed i min familie også!…

Skriv en kommentar