Torsdag den 3. april

af Anna Skyggebjerg den 3. april 2014

Har lige siddet i den blå stol (som ikke længere er blå, men alligevel bliver kaldt den blå stol). Jeg har haft tid helt for mig selv – og læst min bog færdig.

Fortællingen foregår på et tog. Og slutter med disse smukke ord, efter en passager har løftet en anden passagers bagage ned fra bagagehylden:

“…she thanked him without saying anything; one can do that, one can thank another with one’s eyes, one’s hands, with any of a thousand gestures.

She moved towards the door. She stopped. Loving others, she thought, is the good thing we do in our lives.”

Alexander McCall Smith, Trains and Lovers

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Rebekka Ahrnkiel Dahlgaard 5. april 2014 kl. 05:42

Kære dig, er begyndt at tage på ekskursioner, tænk sig i Greve Centret. I onsdags havde jeg haft en travl dag, jeg havde en halv time for mig selv inden jeg skulle hente børn. Jeg besøgte blomsterhandlen, Kop og Kande og sluttede i den bedste vinhandlen og delikatesseforretning, hvor jeg fik lakrids-smagsprøver. Alle steder sagde jeg, jeg kigger bare og nyder det. Det bedste var næsten, at jeg slap med 14 kr for et Sommerbird chokoladeæg, på trods af mange fristelser. Da jeg cyklede hjem, var arbejdet lagt på hylden, jeg havde haft nogle dejlige samselige oplevelser og var så klar til at hente og være nærværende med børnene. Det virker, Anna❤️

Skriv en kommentar