TV2 søger familier til nyt TV program

af Anna Skyggebjerg den 18. august 2010

Jeg skriver ikke et blogindlæg i dag. I stedet har jeg lovet en god veninde at spørge, om du kunne tænke dig at medvirke i en programserie på TV2, der handler om, hvordan vi får hverdagen til at fungere? Jeg ved jo, at emnet har din interesse, så… Her er teksten fra TV2:

Nordisk Film skal producere en ny programserie til TV 2.

I 2008 sendte TV 2, med stor succes, programserien ” Byen hvor kvinderne gik”.

Et spændende eksperiment for både familier og seere.

Nu laver vi et nyt eksperiment, denne gang landsdækkende, hvor vi tager pulsen på familielivet anno 2010.

Det bliver et eksperiment både på TV og med sit helt eget univers på nettet.

Vi søger familier, der har en holdning til, hvordan man kan få hverdagen til at fungere med job, børn, parforhold og alt det der ellers høre til familielivet.

Måske kan familierne lære noget af hinanden, måske ikke. Måske kan fordomme om forskelligheder nedbrydes, eller måske er vi slet ikke så forskellige.

Vi ønsker at tegne et realistisk billede af familielivet i Danmark, og programmet bliver til i en god, varm og positiv tone, med respekt for alle der er med.

Alle de deltagende familiers mødre mødes på et samlingspunkt centralt i landet, inden de drager ud i alle dele af Danmark og eksperimentet skydes i gang.

Optagelserne finder sted en uge i september – der skal påregnes et par timers optagelse inden og efter perioden.

Det vil være muligt for far og børn, at leve et ”normalt” liv med arbejde og skole/institution/fritidsinteresser. Mor må dog tage fri fra evt. arbejde i den uge optagelserne finder sted.

Vi kan garantere, at det bliver en kæmpe oplevelse for alle.

Har du og din familie lyst til at deltage i et eksperiment og er klar til, at lade vaner og hverdag blive udfordret i en uge, så skriv lidt om jer selv på familielivet@tv2.dk

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Louise Klinge Nielsen 19. august 2010 kl. 00:14

Havde opsparet 1 hel uges zensommerord fra dig kære Anna, for jeg har været så travlt optaget af den der ansøgning til et ph.d.projekt om metoder til at styrke læreres evner til at skabe positive relationer til alle ungerne. Nå, men det var skøn læsning. Tak. Åh, hvor det er et fint morgenstemningsbillede. Og sikke spændende med TV2-udsendelsen – tror jeg vil melde mig under fanerne.

Clarke 20. august 2010 kl. 10:49

Mødre???? Hvorfor kun mødrene? Er det kun dem der får famillielivet til at hænge sammen? Åh jeg bliver så forarget…….

Skriv en kommentar