Vinderen af RokokoPosten er…

af Anna Skyggebjerg den 22. november 2012

Jeg plejer at lade sitet random.org udvælge vinderen af bloggens konkurrencer. Hvorefter jeg tager et billede af computerskærmen for at dokumentere, at det er gået ordentligt til (ja, ja, jeg ved godt, det må kun gøres smartere, men det kan jeg ikke finde ud af). Så overfører jeg billedet fra kameraet til computeren, formindsker og halløj. DET gad jeg så ikke idag.  Det er meget nemmere at bede Søren trække en vinder, tænker jeg.  Hvorefter følgende sker:

Det er i dag den 22/11. Der er 35 kommentarer. 

2211 divideret med 35 = 63. Med en rest på 6.

Nummer 6 har vundet.

Mandelogik.

Louise Klinge Nielsen, du er nummer 6. Send mig din adresse på mail@annaskyggebjerg.dk. Så sender jeg Rokokopost.

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Line 23. november 2012 kl. 04:27

Kære Anna,
Der er jo både print screen knappen på computerne, som kan bruges til at tage et billede. jeg har et lille program standard i Windows der hedder snipping tool, som er endnu nemmere end print screen! jep jep, glædelig november fredag

Anna Skyggebjerg 26. november 2012 kl. 12:42

Kære Line,
Tak for hjælpen! Jeg prøver lige.
Kærlig hilsen,
Anna

Skriv en kommentar