Vinderne er…

af Anna Skyggebjerg den 23. oktober 2013

trukket af Random Number, som uden tøven udtrak disse tre tal og vindere

44= Solvej Vestergaard

47 = Helene

75 = Løvinden

Til lykke, I 3! Send mig jeres adresser på mail@annaskyggebjerg.dk, så er der bøger på vej med posten.

Til alle andre: TAK fordi I var med – og især tak for alle jeres søde kommentarer. Jeg har de venligste læsere i blogosfæren!

PS:

Jeg har fået iPhone, og nu kan jeg tage billeder af alting. Men jeg lover højt og helligt, at der ikke kommer frokostplatter på bloggen. Jeg lover også, at der ikke kommer billeder af noget som helst i bevægelse, for jeg er pinagtigt langsom til at finde ud af at bruge det kamera. Men hurtig i forhold til at tage telefonen… Suk.

Nå, men I slipper ikke for et billede. Jeg har bare lyst til at vise noget meget smukt, jeg fik foræret i går. Det er egentlig et børnestel med krus, dyb tallerken og låg/flad tallerken  - men her hos mig står det på skrivebordet. Jamen, man bliver jo lykkelig af at se på det: lyserødt og med en isbjørn, der har fået øje på en bold. 

Det kan desværre ikke købes mere, men der er mange andre fine, fine ting hos keramikeren, som har lavet stellet, sammen med grafikeren Bente Stensen Christensen  (kvinden bag illustrationen). Jeg ønsker mig en lyserød tekop med en underkop af træ. Keramikeren hedder Rigmor Als.

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Løvinden 24. oktober 2013 kl. 13:09

Åh jubii:-) Hvor jeg glæder mig til at læse dine ord Anna. Tak!

Skriv en kommentar