Mine bøger

{ 8 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Naja 17. november 2011 kl. 16:22

Hej Anna,
Sælger og sender du dine bøger til Grønland ? Og hvad bliver forsendelsen i så fald? Jeg er interesseret i både Super Mor og Zen for mødre.
Mange hilsner
Naja

Nanna 17. april 2013 kl. 21:19

Kære Anna,
Hvis man køber flere bøger, er portoen så stadig 30,- pr. bog? (jeg er ikke så meget inde i det med forsendelse priserne)
Har lånt din bog “Super Mor” på biblioteket og den har hjulpet mig meget – tak!
Mvh. Nanna.

Anne-Marie Damsgaard Ditlev 26. april 2013 kl. 11:34

Kære Anna Skyggebjerg! Jeg er ‘ny’ i denne læsning og filosoferer over introverthed, men har for nylig læst Marit Olsen Laney’s bog ” Fordelen ved at være introvert”. Ellers er jeg ikke ‘ny’ : ) alligevel har jeg stor glæde over disse tanker, det er virkelig en prisme at se igennem, som sætter meget i relief. Nu har jeg også opdaget dig. Og din blog. Hyggeligt! Og jeg vil gerne læse dine bøger. De ser ‘handy’ ud i størrelse. Og spændende at se, hvad en dansk kvinde som dig, skriver. Jeg har også en datter, som er mor, og hende vil jeg også gerne vise bøgerne….så…. Der er rabat på en af dine bøger, ser jeg, hvis jeg køber den hos dig…jeg tror, det var ‘Super mor”…hvad er priserne på de andre bøger, hvis jeg køber hos dig? ….Hvis det er gode priser, køber jeg hele bundtet (undtagen e-bogen, det er vist ikke mig endnu). Hvis det er normale priser, tager jeg det måske lidt mere med ro : ) Vil du oplyse mig om dine priser? Hav en dejlig dag! En varm hilsen fra Anne-Marie Damsgaard Ditlev

Anna Skyggebjerg 26. april 2013 kl. 13:36

Kære Anne-Marie,
Velkommen ombord!
“Super Mor” koster 100 kr incl. porto
“Zen for mødre” koster 100 kr incl. porto
“Introvert” kan du alene købe hos boghandleren.
Kærlig hilsen,
Anna

Anne-Marie Damsgaard Ditlev 26. april 2013 kl. 17:14

Tal for hilsnen! Jeg vil gerne købe “Super mor” og “Zen for mødre”. Kan jeg bestille det her, eller…? Hilsen Anne-Marie

Maria Strunge 24. oktober 2014 kl. 17:10

Hej Anna,
Jeg vil bare sige TAK for din bog om introverte! Inden jeg læste den vidste jeg godt, at jeg er introvert, men jeg har fået så meget positivt ud af at læse den. Jeg har fået øjnene op for flere træk, som jeg før har været flov over og irriteret over. Nu har jeg fundet ud af, at det er fordi, jeg er introvert, og ikke fordi jeg er underlig. Derudover giver den mig håb for min fremtid. Jeg føler mig (med god grund) ikke tilpas i store sociale sammenhænge, og har været bange for at jeg aldrig finder et job, der passer til mig, fordi de ekstroverte træk åbenlyst ofte er at foretrække. Jeg er gymnasieelev nu, og føler mig mere sikker på, at jeg nok skal finde noget en dag, som passer til lige præcis mig.
Så igen, tusind tak – du har givet mig ro.
Varme hilsner,
Maria

charlotte 23. maj 2015 kl. 22:56

Hej Anna,
Jeg er ekstrovert sensitiv og er af behandler blevet anbefalet at købe en bog af dig med titlen introvert-ekstrovert. Er det en fejlinformation at du måtte have skrevet en bog med den titel?
Kh Lotte

Anna Skyggebjerg 24. maj 2015 kl. 00:04

Kære Lotte,
Ja, det er jeg bange for, at det er. Jeg har skrevet bogen “Introvert – Stå ved dig selv”. Jeg kender ikke nogen bog, der har den titel, du har fået oplyst. Mon din behandler tænker på Ulla Hinge Thomsens bog “Særligt sensitiv. Guide til det gode liv”? Det er i hvert fald en god bog!
Kærlig hilsen,
Anna

Skriv en kommentar