Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil booke mig til foredrag, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bare noget på hjerte, du gerne vil dele. 

Skriv til

mail@annaskyggebjerg.dk

eller

Anna Skyggebjerg
Fuglebo 19

2000 Frederiksberg

eller ring til

31 90 46 08 / 38 87 18 30

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

{ 41 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Maiken Bomskov 20. juli 2010 kl. 23:53

Hej!

Jeg var til dit foredrag sidste år i 2009. Der var ikke så mange med og jeg ved ikke om du kan huske mig. Jeg er meget glad for at jeg deltog i dit foredrag. Det gav mig troen på at der også kunne være et godt liv tilbage når man er blevet 100% enlig mor som ofte er hårdt.
Jeg fortalte dig at jeg ville flytte til København og læse videre. Jeg er uddannet spl. og jeg har nu taget springet og er flyttet til Frederiksberg. Det er det bedste jeg har gjort og jeg er meget glad for at jeg har taget mit eget valg på trods af at familien ikke syntes det var en særlig god ide.

mvh. Maiken Bomskov

Rikke R 9. februar 2011 kl. 21:42

Kære Anna
Jeg vil først og fremmest sige, at jeg elsker din blog og dine bøger, især Supermor der er min faste gave til gravide veninder:-)
Især fryser og indkøbstipsne er de mest brugte, men lige nu er jeg gået kold for inspiration til mad, der kan fryses og håber at du (som eksperten) kan komme med nogle tips til retter.? Også gerne fiskefryseretter jeg ikke synes at kunne finde.!
På forhånd tusind tak:-)

Anna Skyggebjerg 13. februar 2011 kl. 16:07

Kære Rikke,
Tak for dine pæne ord om bloggen og bøgerne.
Og tak for tilliden til min gastronomiske kunnen. Jeg tror desværre ikke, jeg er den værdig. Det er i hvert fald ikke sådan, at der straks flyver en masse billeder forbi mine frontallapper, når du siger “fiskefryseretter” . I dette lukkede forum tør jeg godt indrømme, at det mest er fiskefars, der ligger i min fryser… Og så en utroligt masse gryderetter og pastasovse. Jeg synes, du skal gå på biblioteket og låne kogebøger. Min yndlings er Jamie Olivers “Middag med Jamie. Mad til hele familien”. Jeg er virkelig ikke god til at lave mad, men når jeg følger hans opskrifter, bliver det faktisk hæderligt. Her er min top-5 fra Jamies bog:
1) Stegt kylling med citron og bagte rosmarinkartofler (det er nemt, men et weekendprojekt)
2) Tomatsuppe (jeg flår ikke selv tomaterne, men bruger to flasker fra Super Bæstet. Så tager det ingen tid. Kan fryses.)
3) Rigatoni med søde tomater, aubergine og mozarella (nem comfort food!!! Kan fryses, så du kun skal koge pasta og rive mozarealla på dagen.)
4) Pasta peberonata (kan fryses).
5) Sprøde kyllingelår med søde tomater (helt vildt nemt og smager altid godt. Bare hele molevitten i en gryde og i ovnen to timer med den.)

Enjoy!

Kærlig hilsen,
Anna

Dorthe Rykind-Eriksen 20. februar 2011 kl. 11:18

Kære Anna

Jeg dryssede rundt i boghandlen forleden, og faldt over din bog Super Mor. Den nærmest hoppede ned i min taske, efter jeg havde skimmet indledningen. Jeg kastede mig over den, da jeg kom hjem og sjældent har jeg læst så dygtig en bog. Dygtig, fordi den slår hoved på sømmet om, hvordan det er at være enlig mor, skrevet med en humor og kærlighed til hverdagslivet og alle dets udfordringer. Jeg har skraldgrinet, knebet en tåre og læst flere passager gentagne gange, fordi de bare gav så meget mening.
Tak for en Super Bog

Vinterhilsner,
Dorthe

Mette Grohnheit 13. september 2011 kl. 22:05

Hej Anna
Det er ca. halvandet år siden jeg købte din bog Supermor og læste den første gang. I dag kan jeg bruge den som opslagsværk, mest for inspirationens og hyggens skyld – for jeg kan den nærmest udenad nu! Dengang skrev jeg en mail til dig om hvor glad jeg var for din bog – en mail som du så sødt besvarede. Et meget forsinket, men dybfølt tak.
- også fordi du opfordrede mig til at starte min egen blog. Der skulle halvandet års samlen-overskud til, men nu er den der. Hvis du lyst, så kig endelig på http://www.mamas-job.blogspot.com – jeg har nemlig tilladt mig at henvise til både dine bøger og din blog.

Et Supermor-tip om madinspiration: Flere netbutikker med dagligvarer har madplaner og menuer på deres hjemmesider – det har Føtex og Kvickly vist også..? Derudover er ‘tøm køleskabet’-funktionen også brugbar på fx opskrifter.dk
Min søde veninde og supermor anbefalede lige nemlig.com og deres madplan i dag – måske det er et forsøg værd?

De bedste hilsner
Mette

Anna Skyggebjerg 13. september 2011 kl. 22:38

Kære Mette,
Hej igen – og tusinde tak for ordene!

Kærlig hilsen,
Anna

Gitte Lund 6. november 2011 kl. 10:30

Hej Anna
Jeg er vild med din måde at beskrive hverdagen. Jeg mener Dan Turell har sagt følgende ; Man skal elske hverdagen, for dem er der flest af.
Jeg kan hver eneste morgen springe ud af sengen. tænde stearinlys… lave dejlig the… lave morgenmad…. nyde /hygge… kigge på min helt fantastiske udsigt ( vi har “havkig”), kan hver eneste dag glædes over solnedgangen… havets farve…. tage farverigt tøj på, for at glæde mig selv. Jeg bliver da nødt til at læse din bog. Tror den er lige noget for mig.
Jeg ønsker straks at melde mig som fast læser af din blog.
Mange venlige hilsner fra Gitte Lund

Julie 13. juni 2012 kl. 13:57

Hej Anna.
Jeg vil gerne sende dig en mail, men den du har henvist til på din hjemmeside virker ikke. Er der en anden man må sende på?
De bedste hilsner
Julie

Anna Skyggebjerg 13. juni 2012 kl. 14:05

Kære Julie,

Min mailadresse er: mail@annaskyggebjerg.dk
Glæder mig til at høre fra dig!

Kh,
Anna

Elise Pedersen 24. november 2012 kl. 11:59

Kære Anna

Min veninde Mette som er en vaskeægte super-mor, skrev til dig for at bestille en signeret bog. Tror hun mente jeg kunne trænge til lidt støtte og glæde i en benhård tid, med to små unger og en ex-mand som man ikke kan sige meget pænt om.

Jeg slugte bogen på 2 dage, og den er en guldklump af nyttige råd, varme fortællinger, sjove historier og drønstærke kvinder. Jeg kender jer ikke, men søsterskabet er ikke at fornægte!!!

Hun fortalte mig at bogen var en gave fra dig, og at du sendte dine bedste hilsner med til mig og mine skønne børn. For mig at se er både hun og du, lysende eksempler på hverdagens engle; I er dem som gør at jeg ser et lys for enden af tunnellen, I giver mig smil på læben, og vigtigst af alt så giver I mig troen på menneskers godhed tilbage. Det er dyrebart!

Sikke en gave, og jeg takker dig af hele hjertet!
Tak for dig!!!
Elise

Anna Skyggebjerg 27. november 2012 kl. 21:58

Kære Elise,
Det er mig, som takker for de søde ord!
Held og lykke med helingen i den hårde tid, som jeg forstår, at det er lige nu. Det skal nok gå, Elise, for du har de to vigtigste ting i livet: Børn og gode veninder.
Knus,
Anna

Lone Jakobsen 9. marts 2013 kl. 18:18

Hej Anna
Tænker, der findes mange slags ‘bibler’ i verden – ‘Super Mor’ blev min for flere år tilbage…. Selv opvokset i en familie, hvor min mor med nærmest neurotisk og angstfremkaldende rengøringsvanvid konstant var på jagt efter pletter på tæpper, krummer på bordet (hun har en håndstøvsuger til bekæmpelse af disse små tørre monstre), krøller på tøjet eller ugeblade, der ikke lå i den rette vinkel på sofabordet har det været et enormt pres at blive skilt da mine børn var hhv 2½ og ½ år gamle.
Alle med børn i disse aldre ved, at man skal stå temmelig tidligt op (eller helt lade være med at gå i seng), hvis man har ambitioner om at få sit hjem til at ligne en boligreportage fra et dameblad, endsige nå tøjvasken, madlavningen, rengøringen etc etc OG kombinere det med et fuldtidsjob + pendlertid.
“Det er jo også så let bare at blive skilt nu om dage” – min mors kommentar repeterede sig selv et astronomisk stort antal gange i mit efterhånden udtrættede hoved i årenen efter min retur til singlelivet. Set tilbage ved jeg ikke helt, hvad der stressede mest – hendes perfektionistiske forventninger til mig eller min dagligdag med ovenstående udfordringer.
Så kom ‘Super Mor’, nærmest flyvende, ind i mit liv – og jeg fik masser af inspiration (læs; opbakning) til at være ‘ligeglad’. Ikke i den forstand, at det hele derefter sejlede, men ligeglad med ANDRES ambitioner og forventninger til, hvordan MIN dagligdag skulle forløbe. Bogen er således gået hen og blevet min egen lille bibel – finder den ind imellem frem og tager en gennemlæsning, når tvivlen sniger sig ind på mig. Jeg er ikke længere alene i verden med bøvlet, bekymringerne eller angsten for ikke at slå til. I stedet er jeg blevet SUPER-mig i min verden.
Tak og ros til dig, der har sat ord på mine (og ganske givet andre mødres) unødvendige stressfaktorer.

mange tanker og hilsner, Lone

Stine Rasmussen 24. marts 2013 kl. 18:34

Kære Anna,

Har i dag modtaget et nyhedsbrev fra en online bog-shop ang. din nye bog “Introvert – stå ved dig selv”, og lige efter læser jeg i Lokalavisen om dit foredrag i Boghandleren netop i forbindelse med udgivelsen. Var super glad i 30 sek., indtil jeg desværre så, at det var i fredags. Ærger mig over jeg ikke fik åbnet avisen før i dag, så jeg kunne have været der, men vil glæde mig til at læse bogen. Tillykke med udgivelsen – håber mange af os inroverte vil kunne nyde godt af den.

Varme tanker og hilsner ~ Stine

Pernille Gyldensøe 28. marts 2013 kl. 21:40

Kære Anna

Har du nogle åbne foredrag indenfor nær fremtid på Sjælland? Jeg synes ikke, at kunne finde datoer nogen steder.

Kærlig hilsen

Pernille Gyldensøe

Anna Skyggebjerg 28. marts 2013 kl. 21:42

Kære Pernille,

Jeg holder meget gerne foredrag, når nogen booker mig til det. Og der er masser af plads i kalenderen, hvis nogen vil arrangere og invitere…

Kh,
Anna

Gitte Hansen 19. juli 2013 kl. 09:47

Hej Anna
Super dejlig bog du har skrevet om at være introvert. Det var så rart for mig at læse at sådan er jeg og at jeg ikke er forkert i forhold til andre men bare fordi jeg er introvert og sådan er jeg.
Jeg har et spørgsmål. Er der forskel på at være introvert og særlig sensitiv? Jeg kan godt se der er nogen punkter der er sammenlignelige. Jeg blev bare lidt forvirret – kan jeg både være det ene og det andet og skal jeg gøre samme ting for mig selv hvis jeg er begge?

Gitte Hansen 19. juli 2013 kl. 10:22

Hej igen
Havde lige en ting mere :)
Vind – jeg kan mærke vinden påvirke mig psykisk på en øv måde. Hele mit system går i uro og frustration. Jeg har svært ved at bare være når vinden ‘skubber’ til mig og blæser i mig. Lyden af vinden omkring ørerne og mit hoved – heller ikke særlig sjovt.
Har det noget at gøre med introvert/særlig sensitiv og er der andre der kender til det? Eller er der noget andet?
Jeg tænker bare over det ret tit fordi jeg syntes det blæser meget og jeg tænkte om jeg var helt normal?
Min søster feks, mærker ikke vinden som nogen belastning

Anna Skyggebjerg 19. juli 2013 kl. 14:14

Kære Gitte,

Tak for dit spørgsmål. At være introvert og at være særligt sensitiv har mange ting til fælles. Det er ikke overraskende for mig, at 70% af de særligt sensitive er introverte. Ikke desto mindre: En stor minoritet på 30% af de særligt sensitive er ekstroverte. Så det er helt oplagt ikke det samme.

Jeg opfatter introvert-ekstrovert som et af adskillige prismer, vi kan se os selv igennem, og som føjer forståelse til, hvem vi hver i sær er. For mig er introvert-ekstrovert prismet meget meningsfuldt. Da jeg begyndte at se mig selv gennem det prisme, faldt rigtigt mange ting på plads i mit liv.

Jeg opfatter spørgsmålet om særlig sensitivitet som endnu et prisme, gennem hvilket vi kan få indsigt og øget selv-forståelse. Jeg ser ikke mig selv som særligt sensitiv, selvom jeg har vældig mange af de træk, man forbinde med at være særligt sensitiv. Når jeg ikke selv bruger det prisme, er det nok bare fordi, det ikke føjer så meget ekstra til min palet. Men jeg ved jo, at mange mennesker oplever det som en kolossal lettelse og styrke at identificere sig selv som netop særligt sensitive. Præcis som jeg oplevede det, da jeg begyndte at se mig selv som introvert.

Jeg synes, du skal undersøge det “særligt sensitive”-felt lidt nøjere og se, om det giver mening for dig, at forstå dig selv gennem dette prisme.

Mht vinden… Det har ikke umiddelbart noget med introverthed at gøre, men måske er der særligt sensitive mennesker, som har lignende erfaringer?

Kærlig hilsen,
Anna

Eva Møller 21. august 2013 kl. 17:51

Hej Anna

Tusind tak fordi du har skrevet “Introvert – stå ved dig selv”.
Efter at have læst bogen er der pludselig en masse ting, der er faldet på plads for mig. Jeg er sluppet af med følelsen af “at være lidt sær” (i en alder af 45). Jeg er jo bare introvert :-D

Mange glade hilsner
Eva :-)

Christina 11. september 2013 kl. 19:50

Kære Anna

Har lige læst din bog, og må sige tak, nu vil jeg med god samvittighed sige “nej tak” til en fest i stedet for at melde afbud i sidste øjeblik, eller komme fordi jeg ikke kan være andet bekendt og så sidde på toiletttet :-)

Ville ønske at jeg havde læst din bog for 20 år siden da jeg første gang sad på toiletttet under en familiefest i min eksmands familie :-)

Tak

Hilsner
Christina

Anna Skyggebjerg 11. september 2013 kl. 20:14

Kære Christina,

Og jeg ville ønske, at jeg havde skrevet den for 20 år siden i stedet for at sidde på et toilet til en eller anden fest…

Kærligst,
Anna

Jette Sørensen 12. september 2013 kl. 06:39

Kære Anna,

Jeg har lige læst din bog, “Introvert stå ved dig selv” – og den giver SÅ meget mening for mig.
Pludselig kan jeg se, at jeg siden min folkeskoletid har kæmpet for at være “på” og være “ekstrovert”, fordi det var “det rigtige” – og jeg forstår nu, at jeg faktisk er introvert. Og at det er helt normalt og helt i orden.
Din fortælling om “hr. Kæk”, der pludselig sniger sig med til alle mulige begivenheder, kender jeg meget godt…..
Kram – og tusind tak!
Jette

Lone 30. september 2013 kl. 00:24

Kære Anna.
Jeg har rost din bog “Introvert” tidligere men gør det igen og anbefaler den gerne når jeg kommer i dialog med mennesker omkring det at være Introvert/ sensitiv – ja faktisk også til ekstroverte fordi det er vigtigt at vi forstår hinanden. Det har så stor betydning at der kommer fokus på dette. Jeg har tilladt mig at anbefale din bog på min nye blog der hedder ” forfintildenneverden.com”
Tak for dine inspirerede indlæg.
Lone

Gitte Danielsen 31. oktober 2013 kl. 16:41

Hej Anna

Har netop læst din bog “Introvert” – og vil bare sige tak :-) . Var faktisk ikke klar over, at “Kæk” fandtes, indtil jeg læste din bog! Pludselig giver min måde at opføre mig på indimellem bare mening – fordi jeg er så pokkers usikker og ja – introvert i en ekstrovert verden.

Jeg ville ønske, at alle arbejdsgivere (og samfundet generelt!) var mere bekendt med introvert vs. ekstrovert. Jeg har tidligere reflekteret en del over, hvorfor mange jobannoncer/-beskrivelser indeholder “udadvendt”, “mange bolde i luften” mv. og din bog understøtter mine tanker om samfundets generelle fokus på det at være ekstrovert for at være “rigtig”. Jeg har virkelig forsøgt at være ekstrovert, og nogle mennesker opfatter mig sådan – men i bund og grund er jeg introvert (hvilket JTI tests også har vist) – og det vil jeg faktisk bare have lov til at være! Takket være din bog, vil jeg prøve at stå mere ved mig selv – og bare være mig, for det er OK :-) .

Mange hilsner
Gitte

Christina 7. november 2013 kl. 00:13

Hej Anna
Jeg har læst din bog “introvert…” Og den har virkelig været med til at få mig til at acceptere at sådan er jeg, det er noget jeg altid har fået at vide jeg skal arbejde meget med.

Jeg ville mest bare høre om du kun holder dit foredrag i København eller om du også kommer til Fyn og Jylland?

Mvh Christina

Anna Skyggebjerg 7. november 2013 kl. 00:51

Kære Christina,

Jeg holder foredrag næsten over hele landet, hvis jeg bliver inviteret, for eksempel er der disse aftaler på Fyn og i Jylland:
på Ribe bibliotek, 16/11 kl. 15
på Odense Centralbibliotek, 6/2 kl 18.45
på Kjellerup bibliotek, 13/2 kl 19

Sigrid Lildholdt 7. november 2013 kl. 20:12

Kære Anna,

Jeg fik din bog “Introvert” ind ad døren i går, og jeg blev færdig med den her til formiddag. Jeg har lige siden i går været både lettet og grædefærdig, det sidste dog mest i positiv forstand, fordi jeg pludselig føler, det er okay at være mig – og det er da til at græde over, at der skulle gå 36 år før jeg indså det!
Jeg er fraskilt og mor til tre små piger, heraf én temmelig introvert, og specielt kapitlet om introverte børn gjorde (naturligvis) dybt indtryk på mig. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at mine børn ikke skal føle sig nødsaget til at gemme sig på toilettet, sådan som deres mor har gjort – specielt til 8-10 timers familiefester i min meget ekstroverte ekssvigerfamilie. Hey, det lød næsten lidt godt! ;-)

Jeg stødte faktisk på dig, din bog og din blog i forbindelse med at jeg fik tilsendt et nyhedsbrev fra min a-kasse omkring introverte og deres kamp på jobmarkedet. Og så kørte det bare derfra…

Jeg glæder mig til at lære dig bedre at kende gennem din blog!

Kærlig hilsen
Sigrid

Tanja 8. november 2013 kl. 10:34

Hej Anna

Tusind tak, fordi du har skrevet “Introvert”! En bog spækket med indsigter og indrømmelser – jeg fik så mange aha-oplevelser om mig selv.

Den bog ville jeg gerne have læst (eller i al fald kendt til dens indhold og ‘principper’), da jeg startede i børnehaveklasse for 26 år siden …

Tanja

Maja 14. november 2013 kl. 00:06

Hej Anna
Er lige kommet hjem fra din supergode foredrag i Politikens Hus her i aften. Tak for det! Jeg var desværre nødt til at gå da spørgsmålene begyndte at komme, men nåede at høre om nogle introverte gymnasieelevers kvaler. Kunne du ikke skræddersy et foredrag til gymnasieelever/folkeskoleelever og lærere? Tror det ville være en øjenåbner for mange og mange ville meget bedre forstå sig selv.
Hilsen
Maja

Anna Skyggebjerg 14. november 2013 kl. 00:11

Kære Maja,
Tak for dine pæne ord om foredraget!
Jeg tænker selv præcis det samme: At når der bliver lidt mere plads i kalenderen, vil jeg lave sådan et foredrag. For det er igen og igen, at netop gymnasieelever skriver til mig eller ytrer deres frustration ved foredragene. Og jeg ved jo fra min ekstroverte Elise i 2.g, at gymnasielivet er SÅ tilpasset de ekstroverte.
Kærlig hilsen,
Anna

Maja 14. november 2013 kl. 08:50

Ja, – det samme gør sig gældende på efterskoler… Glæder mig til at du får lavet et foredrag for den målgruppe :-)

Birgitte 26. februar 2014 kl. 12:24

Kære Anna
Jeg er en trofast følger af din blog og er dig evigt taknemmelig for at du konkretiserede, hvordan jeg er og altid har været, nemlig introvert. Jeg har altid følt mig forkert og har altid fået at vide at jeg bare skulle tage mig sammen og være ligesom de andre. Min far har bl.a. flere gange spurgt- hvorfor smiler du ikke ligesom NN?
Nå, mit ønske er om du evt. ville skrive en bog om hvordan man tackler familien når man er blevet voksen. En bog om hvordan man uden at opdrage sine forældre får drejet sammenkomster så de rent faktisk bliver hyggelige og ikke en kampplads der dræner en for energi. Der findes ikke så meget om det på biblioteket og jeg synes det er stort problem. Jeg tror simpelthen ikke at det kun er mig, der har dette problem! Jeg læste bl.a. at mange bedsteforældre ikke ser deres børnebørn pga. konflikter med forældre. Jeg oplever at det er en slags stavnsbånd, man er fanget i for man har ikke selv valgt dem, men man er tvunget til at spendere tid med dem også selvom de sviner en til. Man kan selvfølgelig bare skære dem fra, men det indebærer også en smerte og en dårlig samvittighed. Jeg er rigtig træt af at skulle være den voksne over for mine forældre. Den der ignorerer kritik af mig, den der prøver at glatte ud og har overskud, mm. De tror at de kan bestemme hvad jeg skal og ikke skal har endda den frækhed også at kritisere mig sønder og sammen om mine valg samtidig med at de giver mig dårlig samvittighed. Nå, det lød rigtig surt, men jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal gøre. Jeg kan skære dem fra fysisk men de sidder stadig på skulderen af mig og hvisker hvad jeg bør gøre. Håber du vil inddrage dette problem i din bog engang.
KH
Den Introverte

Anna Skyggebjerg 26. februar 2014 kl. 12:42

Kære Birgitte,
Tak fordi du er med ombord – og tak for de pæne ord om “Introvert”.
Tænker på, om du måske skulle skrive det her spørgsmål til Brevkassen. Det behøver ikke være langt. Det er jo et relevant spørgsmål for mange, hvordan man er barn i familien, når man er voksen….
Kærlig hilsen,
Anna

Trine 7. oktober 2014 kl. 02:39

Hej Anna!
Jeg er lige nu næsten færdig med at læse din bog “Introvert” og jeg vil bare sige dig et kæmpe TAK.
Det er som om din bog er skrevet til mig og alt ting pludselig giver mening.
Jeg er frisør. Eller var. Mange morgener har jeg cyklet til arbejde med tårende trillende ned af kinderne og ondt i maven, fordi jeg slet ikke har kunne overskue at skulle small talke med så mange mennesker en hel dag, imens jeg har skulle arbejde under et kæmpe tidspres og samtidig være omgivet af konstant snik snak, støj og mange fremmede mennesker hele tiden. Jeg har grædt ned i farveskålen i baglokalet når jeg blandende farve og sagt til mig selv at jeg skulle tage mig sammen. Efter arbejde har jeg været drænet for energi og har ikke kunne komme hjem hurtigt nok for at være ALENE.
Jeg er lige blevet fyret. Fordi jeg “snakkede for lidt med kunderne”, virkede usikker og var ALT for langsom.
Først var jeg frustreret, men efter jeg er gået i gang med din bog, har jeg har aldrig været mere lettet.
Jeg er glad for at jeg i en alder af 23 har fundet ud af at jeg er introvert. Nu er jeg begyndt at sy. Her kan jeg fordybe mig, tage min hørebøffer på og arbejde uden at blive forstyrret.
Egentligt havde jeg tænkt at jeg ville søge nye frisørjobs, men nu søger jeg i stedet en læreplads hos en skrædder.
Hvor er det bare vigtigt at lytte til sig selv og den man er, i stedet for at prøve på at være alt muligt man ikke er. Det har jeg i hvert fald lært af at læse din bog :-)
Kærlig hilsen Trine

Anna Skyggebjerg 7. oktober 2014 kl. 09:24

Kære Trine,
Tak for din dejlige tilbagemelding på Introvert. Og til lykke med fyringen, får jeg lyst til at sige. Hvor er det godt, du allerede som 23-årig har fundet ud af, hvem du er, og nu kan træffe beslutninger, der ærer det. Held og lykke med skrædderiet!
Kærligst,
Anna

Line Larsen 4. januar 2015 kl. 00:09

Hej!
Jeg er lige blevet færdig med din bog “Introvert”, som jeg fik i julegave. Og jeg som gik og troede, at jeg var speciel… Go home, det er jo mig, du skriver om :-)
Hvem vil ikke gerne være speciel (på den gode måde), men jeg må sige at læse “om mig selv” gav mig en ro…. Jeg er som jeg er, og det skal jeg være stolt af (ikke at jeg nogensinde har villet ændre det, men indsigten har taget nogle år, og din bog satte lige den sidste trumf på).
Jeg vil dele en introverts tanker omkring jobskifte: I 8 år var jeg sygeplejerske på en kræftafdeling, jeg elskede det. Jeg elskede de dybe samtaler med patienter, som var alt andet end smalltalk (tak til din bog for indirekte at definere, hvorfor jeg var så glad for mit job). På et tidspunkt valgte jeg dog at sige op, da jeg privat havde flere kræfttilfælde inde på livet, hvilket selvfølgelig drænede mig meget. Jeg valgte at sige op, for ikke at drukne i livets store spørgsmål (dvs en introvert kan også få for meget samtale om liv, død, kærlighed og andre eksistentielle spørgsmål? Og hvis jeg presser den lidt, har vi introverte bare få gange brug for smalltalk for at give vores tanker luft?).
Jeg valgte et nyt job på et operationsafsnit, hvor meget af mit arbejde passer til en introvert…. Bare lige bortset fra al smalltalken under operationen. Hvis operationen går fint, så taler vi jo om hverdagsting, men det er jo klar, at det aldrig bliver dybt og sigende. Ofte finder jeg mig selv i min egen verden, da smalltalk jo selvfølgelig ikke interesserer mig.
Og jeg vil give dig ret, man skal jo vælge sine kampe. Jeg er meget glad for mit nye job, derfor øver mig på smalltalk (også bare fordi jeg synes at udfordringer er sjove og udvikler mig), men samtidig accepterer jeg, at jeg bliver betragtet som stille, tænkende og indadvendt. Men det er jeg jo, så det er ok.
Tak for en god bog!
Vh, Line

Anna Skyggebjerg 5. januar 2015 kl. 16:23

Kære Line,

Tak for de pæne ord om bogen. Det glæder mig, at du har følt dig set og tænkt, at bogen er skrevet til netop dig. Så er den lykkedes! Tak!

Tak, også, for dine tanker om introverte og arbejde. De understreger jo bare, hvor vigtigt det er at kende sig selv og tage hensyn til den, man er, når man vælger job. Ikke alle kan træffe så klogt et valg, som du har kunnet med dit jobskifte. Men hvor dejligt, at du kunne!

Og ja: Introverte har brug for smalltalk ind imellem for ikke at brænde sammen af stimuli og intensitet. Og jo også fordi smalltalk udover at være det, det er, OGSÅ er et bindemiddel mellem mennesker. Så det skal vi have med i vores værktøjskasse.

Godt nytår, Line!

Kærligst,
Anna

Anne 3. marts 2015 kl. 12:41

Hej Anna.

Super godt indslag på TV-2.
Du virker rolig og velovervejet

Jette Lindgaard 29. november 2015 kl. 13:42

Kære Anna Skyggebjerg.
Tusind tak for en aldeles god og vedkommende bog “Introvert – stå ved dig selv”. Den skulle alle i kongeriget Danmark have på deres bord. For mit eget vedkommende var det en stor øjenåbner, og jeg vil læse den igen. Er selv ekstrovert med en introvert barnebarn og mand, som jeg nu har meget større forståelse af og for. Tak for det. Med venlig hilsen og god 1. søndag i advent.

Anna Skyggebjerg 29. november 2015 kl. 18:38

Kære Jette,

Tusind tak for dine ord! Jeg bliver så glad, når jeg får et brev om dit: fra en ekstrovert, som har læst bogen af kærlighed til sine introverte pårørende. TAK! Og glædelig 1. søndag i advent til dig og dine.

Kærlig hilsen,
Anna

Jytte 18. december 2015 kl. 11:13

Hej Anna, så denne boganmeldelsen og kom (igen) til at tænke på dig. http://www.nrk.no/kultur/bok/bokanmeldelse-av-reserveprinsesse-andersen-av-torun-lian-1.12693964
Den har fået rigtig gode anmeldelser, men jeg har endu ikke læst den selv. Alice blev i en anmeldelse beskrevet som introvert – jeg ved som sagt ikke om det stemmer, men godt at der bliver fokusert også på de børn som ikke drømmer om MGP Junior, talentshows og hovedrollerne i skolens skuespil. Rigtig god jul og godt nyt år!

Skriv en kommentar