Om bloggen

Velkommen til min blog Hele tre ting

Bloggen er mit personlige åndehul. Den handler om alt det, der betyder noget for mig, og som jeg har skrevet bøger om. Om at lære at se det store i det små og få Zen-fyldte ritualer ind i hverdagen. Om at være introvert (og stå ved det!). Og om alle de ting, vi slår os på i livet, og som jeg har skrevet om i min seneste bog, Kærlig hilsen Anna.

Men hvorfor hedder bloggen  Hele tre ting? Fordi jeg de første 3 år af bloggens levetid hver dag skrev hele 3 ting, der havde gjort dagen særlig. Efter de tre år fik jeg lyst til at sadle om og give mig selv lidt friere tøjler på bloggen. Men titlen har jeg bevaret, så den er fortsat Hele 3 ting

{ 1 trackback }

et cetera» Blogarkiv » Droog Design
16. august 2009 kl. 16:00

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Mette Grøndahl 11. maj 2009 kl. 22:03

Faldt over en anmeldelse af din bog i Herning Folkeblad sammen med en ny bog om en kvinde der siger op som familiens projektleder.
Jeg blev enig med mig selv om, at selvom jeg er familiens projektleder, så er det din positive tilgang jeg kan bruge til noget. Jeg glæder mig til at læse din bog.
Venlig hilsen
Mette

pia 24. august 2011 kl. 16:10

Efter at ha set “reklame” for din bog fra børnehuset tutti på facebook, valgte jeg at det lige måtte være mig. Som alt andet synes jeg det handler om tanegang og din bog har givet mig flere øjeblikket/opmærksomhed på at der er massere zen. Har en 4 årig og er hjemme m en 3,5 mdr. Elsker når de sover, at ligge på gulvet, bare i roen og lytte. Til vejrtrækningen der bliver tungere og tungere, når jeg ved de nu har haft endnu en god dag og er fyldt med kærlighed og ro. Det med at synge mens de vil have det, har sat spor, er pga baby i huset begyndt at synge mindre for min dreng, og der er jo dumt, når du som du skriver at de pludselig jo ikke gider det. Det vil jeg huske i aften..
ku nok skrive en masse men nu kalder dagen igen…tak for en dejlig bog
Mvh Pia

Helle 13. januar 2012 kl. 18:24

Kære Anna

Jeg kan godt lide din blog – du holder det enkelt og zen-dybt som det skal være, når det gælder om at finde ind til livsnerven i dagligdagen.

Som kvittering er her 3 ting, som gjorde min hverdag til et godt sted at være lige idag:

1. solen skinnede og min søn kiggede ud af vinduet og sagde:
“det er jo som sommer – bare uden blade (på træerne altså, red.)

2. Jeg gik ud i solen og blæsten og mærkede det ikke var HELT så VARMT som om sommeren, men det var smukt og livgivende. Jeg nød solens stråler, der faldt smukt og blødt på stammen af et hasselnøddetræ – og stoppede i en solstråle, hvor der var læ…..

3. Jeg fik min daglige konditionstræning på en naturlig skovtrappe, mens jeg fik frisk luft i lungerne og nød naturen omkring mig.

Essens of life :-)

KH Helle

Skriv en kommentar