1. januar 2016 – Bloggen lukker

af Anna Skyggebjerg den 1. januar 2016

Kære alle,

 I løbet af juleferien har jeg truffet en beslutning: Jeg lukker bloggen. Dette er det sidste blogindlæg.

Jeg har blogget i næsten syv år, skrevet 1500 indlæg og tre bøger. Og jeg har hele vejen igennem haft det privilegium at have de venligste læsere i hele blogosfæren. Det har været fantastisk. Langt mere fantastisk, end jeg havde fantasi til at forestille mig, da jeg begyndte. Alle de mennesker, jeg har lært at kende via bloggen…

Af hjertet TAK for alt det, I hver især har beriget mit liv med i alle disse år. Jeg har blogget på grund af jer. Jeg stopper på trods af jer. Tro mig, det er en svær beslutning, jeg nu træffer, men det er det rigtige at gøre. Jeg føler, jeg lige nu realiserer det citat, som I ved, jeg elsker:  ”Be brave enough to break your own heart.”

Jeg vil fortsat være aktiv på min Facebook side: https://www.facebook.com/hele3ting/. Jeg håber, vi ses der!

Og I er altid velkomne til at maile. Adressen er: mail@annaskyggebjerg.dk

Rigtig godt nytår til jer alle sammen!

(Krus kan købes her.)

{ 28 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Hulemor 1. januar 2016 kl. 20:21

Jeg vil savne dig her, men så bliver det Facebook

Hulemor 1. januar 2016 kl. 20:22

<3

Dorte D. Jensen 1. januar 2016 kl. 20:24

Dine fine indlæg vil blive savnet! Godt nytår og tak for de mange gode refleksioner, du har fordret :)

Rebekka 1. januar 2016 kl. 20:33

Det vil blive savnet, et positivt vitamintilskud i hverdagen. Stærk beslutning, tak for det du har betydet.

Anja 1. januar 2016 kl. 20:36

Tusind tak Anna, du har givet mig meget med på vejen i flere omgange og det sætter jeg virkelig stor pris på. Jeg er bl.a. en stolt introvert, der er blevet meget bedre til at respektere og holde af dette træk ved mig selv. Jeg ønsker dig lykke og akt det bedste for fremtiden. Kh Anja

Line S 1. januar 2016 kl. 21:17

Tak for de guldkorn du er kommet med, og den ro du har givet mig blot ved at læse dine dejlige blogindlæg. Jeg er taknemmelig for, jeg fandt dig her. Jeg er blevet klogere pga. dig. Held og lykke med det du nu vil bruge tid på. Kærlig hilsen Line

Helle 1. januar 2016 kl. 23:36

Øv!
Men ok :)
Tak for alle dine dejlige, kloge og eftertænksomme indlæg, som jeg vil komme til at savne meget. Jeg har virkelig nydt at læse med.

Kh Helle

Anne 1. januar 2016 kl. 23:41

Tusind tak for mange kloge ord gennem tiden. Jeg vil savne en næsten daglig dosis af dig! Dine ord har blandt andet hjulpet mig til at stoppe op og trække vejret ind imellem, og til at reflektere lidt mere over, hvad der kunne være godt for _mig_. Samtidig har du givet mig en dybere indsigt – både i at være introvert og ekstrovert, og det har givet mig forståelse for nogle af de forskelle, der er mellem min mand (mest i), vores datter (en god blanding, der rækker ud i begge spektre) og mig (mest e). TAK for det, du har lært mig – og for alt det Anna, du har delt med os!

Dorte Mathiesen 1. januar 2016 kl. 23:43

Respekt – for at du er ærlig og for at du tager en svær beslutning.
Tak for mange gode og inspirerende blogindlæg.

Louise 2. januar 2016 kl. 01:25

Jeg har fået tårer i øjnene, mens jeg læste dine ord Anna. Jeg synes meget i mit liv for tiden er en stor afsked – og nu også en afsked med en berigende og opløftende følgesvend, der i mange år ved dagens slutning har givet mig ro. Jeg vil virkeligt savne din blog, og den fredfyldthed der er herinde. Det er ikke det samme på facebook.

Tak for bloggen og for al den visdom, du har givet os igennem årene.
Jeg håber, du bliver glad for din beslutning. – Ellers må du endelig lave den om:-)

De bedste ønsker for et lyst nyt år til dig og dine.
Kærligst fra Louise

Grethe 2. januar 2016 kl. 10:48

Kære Anna
Dine skønne indlæg vil blive savnet! Men af og til må forandring jo til. Ønsker dug alt det bedste og godt nytår!
Kh Grethe

Birgitte B 2. januar 2016 kl. 15:03

Sikke en beslutning. Godt der er Facebook. Tak for alle dine fine ord gennem årene. Du og dine bøger har hjulpet mere end du ved. Kh og godt nytår. Birgitte

Rie Lundsteen 2. januar 2016 kl. 18:11

Kære Anna!
Du vil blive savnet, men jeg forstår og respekterer din beslutning.
TAK fordi du har delt så meget med os, du har givet langt mere end du aner tror jeg! God vind fremover :)

Kristina 2. januar 2016 kl. 20:00

TAK for det du har beriget mit (og andres) liv med :) Du vil blive savnet. Jeg tillader mig at gemme din mailadresse, for jeg skylder dig stadig et billede af et broderet Søren Ulrik Thomsen-citat; et projekt der venter på den anden side af småbørn og bleskift.

Må lutter gode ting flyde din vej :)

Kærlige hilsner fra

Kristina.

Simone 2. januar 2016 kl. 21:14

Kære Anna
Jeg vil savne din blog. Jeg kender ikke andre som er som den. Særligt har jeg været glad for at blive klogere på at være introvert. Og nydt dine litteratur henvisninger. Vi ses på FB.
Kh S

Janne 2. januar 2016 kl. 21:47

Det er jeg rigtig ked af

Janne 2. januar 2016 kl. 22:12

Hov – min besked blev væk

Janne 2. januar 2016 kl. 22:13

Og nu igen

Jette V 3. januar 2016 kl. 00:19

Kære Anna, stærk beslutning, men du vil blive savnet…. Takket være dig er jeg også blevet klogere på mig selv som introvert. Finder dig på Facebook. :) <3

Gisela 3. januar 2016 kl. 08:51

Kære Anna.
Jeg er ikke på facebook. Når folk spørger “hvorfor ikke”, plejer jeg at svare, at det er fordi, ingen endnu har kunnet overbevise mig om, at jeg går glip af noget uundværligt.
Jeg er muligvis nødt til at genoverveje min facebookstatus nu!
Godt nytår til dig og dine.
Kh, Gisela

Katrine 3. januar 2016 kl. 13:18

Kære Anna

Det er så godt at lytte til sig selv og gøre hvad som føles rigtigt.
Tak for dig!

Kærligste hilsner Katrine

Anne 4. januar 2016 kl. 19:19

Kære Anna.

Jeg vil savne dig!

Anne 4. januar 2016 kl. 19:20

Hov, min besked blev også væk, men kommer senere

Anne 4. januar 2016 kl. 23:14

Kære Anna.

Jeg vil savne dig.

Og sige dig tak fordi du fortalte mig, om det, at være introvert. Det har haft stor betydning for min forståelse af mit liv. Så mange brikker er faldet på plads, og jeg ser fremad med glæde og større selvværd.

Jeg vil savne dine kærlige, sjove, kloge og refleksive ” bloggerier”. Al din viden, som du deler så gavmildt ud af.

( Dine billeder, som ind imellem ligger ned, eller står på hovedet på min iPad. )

Jeg vil ønske dig et godt nyt år, 2016,
Og vi ses på Facebook.

Mange kærlige hilsner fra Anne

AC 6. januar 2016 kl. 13:53

Tak for gode og kloge ord!

En forskel til verden 6. januar 2016 kl. 14:56

Øv. Ja, øv. Din blog har for mig været et åndehul på internettet, som der ikke findes magen til. Jeg håber, at du ikke lukker siden ned, så man stadig kan komme tilbage og genlæse gamle indlæg.

Tak for din visdom og din ærlighed og din generøsitet med begge dele. Tak fordi du står ved dig selv og lukker bloggen på trods af os.
Der er noget fint i, at dét, du har formidlet til os gennem de sidste syv år med at lytte til sig selv, tage sig selv alvorligt og handle på det – selv når man risikerer at skuffe andre – er det, du giver dit hidtil stærkeste eksempel på ved at lukke bloggen. Tak for ordene og tak for eksemplet!

Josefine 8. januar 2016 kl. 11:52

Kære Anna,

Tusind tak for dine mange kloge og inspirerende ord på bloggen, jeg har nydt at tjekke din blog. Også tak for nogle skønne og kloge bøger, de har givet stof til eftertanke.

Ønsker alt det bedste for dig.

Mette 22. januar 2016 kl. 22:48

Tak for alle de tankevækkende indlæg. Ærgerligt at du stopper, men respekt for at du lytter til dig selv.
Mvh Mette

Skriv en kommentar